Ekrem
Onursal Üye
- Adı
- Ekrem
- Meslek
- Beyaz Eşya
- Modeli
- Renk
- Beyaz
Selam arkadaşlar 2010 doblo aracıma park sensörü takmak istiyorum. Elektrik bilgim yeteri kadar var bunun için kendime güveniyorum. Fakat bir sorunum var. Park sensörlerinin montajından sonra sensör kablolarını gövde içine nasıl alacağımı bulamadım. Arka bagaj kapağını açtığınız zaman sol ve sağ yan duvarlar içinde kapaklı bölmeler var. Park sensörü beynini oraya montaj edeceğim . Fakat sensör kablolarını o bölmeye nerden getireceğim onu bulamadım.
Park sensörlü bir doblonun kabloları nereden almışlar diye baktım tampon altından sol köşede Sol stop lambası içine doğru gidiyor. Bunun için sol stop lambasını sökmeye karar verdim fakat sökemedm. Stop lambasının sağındaki iki civatayı söktüm fakat stop lambası arkasındaki Araç içindeki lastik kapağı çıkarınca arkasında tutan kelebek türü bi somun var . onu sökemedim . Malzeme yapısı olarak da biraz yumuşak zorladığım zaman da yamuluyor.
bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum
İyi günler
Park sensörlü bir doblonun kabloları nereden almışlar diye baktım tampon altından sol köşede Sol stop lambası içine doğru gidiyor. Bunun için sol stop lambasını sökmeye karar verdim fakat sökemedm. Stop lambasının sağındaki iki civatayı söktüm fakat stop lambası arkasındaki Araç içindeki lastik kapağı çıkarınca arkasında tutan kelebek türü bi somun var . onu sökemedim . Malzeme yapısı olarak da biraz yumuşak zorladığım zaman da yamuluyor.
bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum
İyi günler