Stickerler Geliyormu

@Karakoc bey 42
Hangi ildesiniz

@Karakoc bey 42
@Eser42 abi yardımcı olur musun

gondermeyecekseniz boşuna beklemeyelim team doblo iki hafta oldu nerdeyse talep edeli ama bir ses cikmadi

geldigi falan yok sticker gonderiyoz diyolar hani nerde iki hafta oldu

Yeni sunucuya geçtiğimiden dolayı talep formu yeniden kodlanıyor. Bu yüzden yöneticiler talepleri görüp işlem yapamıyor.
Şuana kadar yapılan taleplerde sıkıntı yok. Kodlama bittiğinde iletişime geçeceğiz.
Team Doblo bir kuruluş ya da kurum değil. Burası gönüllük esasına göre işleyen bir yer. Herkesin işi gücü var. Elimiden geldiğinde 42 yönetici 8 temsilci ülke geneli hizmet veriyoruz. Bu işe bu pencereden bakın lütfen.

Syn @kardelenkurt yöneticim adresim değişti benim yeni adresi nasıl düzenleyebiliyoruz
Söledikleriniz de haklısınız bu işi gönüllü olarak yapıyorsunuz teşekkür ederiz .tüm sayfa üyelerine hayırlı akşamlar

Emrah bey detaylı bilgiyi profilinizden güncelleyebilirsiniz Web ve ios-android uygulamalarını karıştırmanızı tavsiye ederim gerekli olan her bilgi mevcut

Bende yaklaşık 2 ay kada önce başvuru da bulunmuştum. Tekirdağ için yönetici yada iletişime geçecegimiz kimse var mı ?

stickerler gelmiyormu 1 ay oldu sipariş vereli

Bizim Dün Takıldı Sticerimiz

20170608_181310.jpg
Bölge yöneticinizle iletişime geçin arkadaşlar .. İzmir yöneticisi Ferdi bey sağolsun geçen gün sticker ımız takıldı

@ZiyaS58

@EnesBandırma
lütfen profil ayarlarınızdan avatar yükleyiniz

@Leblebici
bölge yöneticileri olmadıkları için yazıyolar.

Bende kayserideyim bana da hala sticker gelmedi. Kayseri yöneticisi kim aceba ?

@Bünyaminbas
Kayseri yöneticimiz yok
profil ayarlarından avatar yüklemeni rica ederim
stickerlarımız basımdan yeni geldi kısa zamanda kargo edilecek

Back