Doblo Stickeri Olmayan Var Mı?

Benimde yok pazar /Rize

Sticker talebi atınca istediklerimizi biz mi belirtiyoruz set halinde mi geliyor ? İstanbul Küçükçekmece'deyim burada temsilci varsa gelip alabilirim 🙂

Sticker talebi atınca istediklerimizi biz mi belirtiyoruz set halinde mi geliyor ? İstanbul Küçükçekmece'deyim burada temsilci varsa gelip alabilirim 🙂
Facebook uzerinden tc ali kan adil arslan niyazi arslan na ulasirsan yardimci olurlar sana

benimde sticker yok istanbul bagcilardayim

Facebook uzerinden tc ali kan adil arslan niyazi arslan na ulasirsan yardimci olurlar sana
valla bu isimlerin 3 nüde facebboktan baktım ancak bir sürü aynı isimden çıkıyor. kime yazayım yani 🙂 hadi birini seçtim yazdım adam demezmi!! kardeşim ne sticere die 🙂)
başka türlü bu sticere'a ulaşamıyormuyuz biz yahuu? adres vereyim kargo ücretinide ben ödeyeyim hatta gönderin. admin arkadaş özellikle senin dikkatine. kaç ay oldu sticere alamadık.

Sticker talep formu doldurursanız size ulaşılır.

Benimde yok talep formu doldurdum fakat takip sorgulama yaptığımda henüz işleme alınmadı şeklinde uyarı veriyor sistem yer Çanakkale Gelibolu

Hala bekliyoruz ilgilenen yok. Aslında şöyle yapsak olmazmi? Sayfadaki görsellerden indirip kendimiz bir reklamcida bastirsak. Sayfa genelde hangi logoyu kullaniyor

Hala bekliyoruz ilgilenen yok. Aslında şöyle yapsak olmazmi? Sayfadaki görsellerden indirip kendimiz bir reklamcida bastirsak. Sayfa genelde hangi logoyu kullaniyor
Mutlaka dönüş yapılır. Kendinizde çıkartabilirsiniz fakat çıkarttırmadan önce boyutları kontrol ettirin.

Back