Doblo Stickeri Olmayan Var Mı?

Başvurum işleme alınmadı. Bekliyorum. Muğla

Evet malesef bende talepte bulunmama rağmen henüz bi haber almış değilim

@SCORPİO83
il ilçeniz neresi?

@Kazık48
muğla için @Çağlar01 ile iletişime geçebilirsiniz
face ismi çağlar aktekin

Yeni üyeyim benimde yok nasıl temin edilebilirim

Sticker isteyen arkadaşlar iliniz önemli bu konuda talep formunu dolduran üyelere gönderilir fakat ilinizde yönetici var ise onunla irtibata geciniz

@Hulusi 14

@Burakklc

hangi il ilçe

@Burakklc
linke tıklayarak doldurun formu

(link)

Ayrıca yöneticilerimiz her hafta yada belli aylarda mini çay sohpet buluşmaları yapıyolar bu buluşmalara iştirak ederseniz stickerlanırsınız lütfen linke tıklayarak grubumuzdanda takipçimiz olunuz
(link)

@crowcrows
@yunus0635
Geri donus yapildi. Gectigimiz cumartesi bulusmamiz vardi cumartesi gunune kadar olan sticker taleplerine hepsine kisa msj atarak bilgi verdim toplanti icin cagirdim ne yazikki 22 talep den sadece 5-6 kisi geldi almaya ve onlarda stickerlandi. Herkes ayagina hizmet istiyor stickeri anlamadim walla. Neyse cumartesi gununde sonra talep formu doldurduysaniz iki hafda sonra olacak toplanti icin sizede kisa msj atarim bilgilendiririm muhakkak

Olmadi facebook uzerinden
Fethi korkut
Ramazan özdem
Ersel varlı
Serkan gures
Ile iletisime gecin ben gemlikteyim osmangaziye uzak kaliyorum

Bu arada arkadaslar il yöneticisi yada il temsilcisi olan yerlere sticker gönderimi yapılmıyor sizler o bölgedeki etkinlere katılıp alabilirsiniz yada yönetici arkadaşlar talep.formuna göre sizle irtibata geçer

İl yöneticisi yada temsilcisi bulunmayan bölgeler için ise genel kurucumuz @kardelenkurt sizlere parti parti gönderim yapacaktır. Bu gönderimler her zaman olmuyor belli aralıklarda toplu şekilde oluyor. Lütfen buna göre hareket edip daha sabırlı olalım.

Unutmayınki bizler sizlerden sticker lar icin ne para talep ediyoruz nede gönderilen kargolar icin kargo parası istiyoruz talepler cok fazla olduğu icin basılan stickerlar anında bitiyor daha sabırlı olalim herkez stickerina kavusacaktir

Back