Sticker

Stickerler hep mi böyle geç geliyor

• Evet hep boyle geç

• Hayir hemen geliyor

• Toplam katılım
    14

Tuna414

Yeni Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2008
2 ay oldu bu forum dayim sticker istedim iki aydir gelmiyor ben mi yanlis yaptim birisi bunu artik soyleyebilirmi

Hangi il deniz?

@Tuna414
linke tıklayarak burdan devam edin
(link)

@Tuna414
Il yonetici olan bolgelere dagitim yaoilmiyor il yoneticinizle iletisime gecip alabilirsiniz yada o bolgedeki bulusmalara katilarak

@UğurBalci
Peki ben nasil iletisime gececegim
Veya bulusmalardan nasil haberdar olacagim

@Tuna414
mesaj kutusu var mesaj at
verdiğim linklere tıkla
(link)

(link)

Sticker larim icin istanbul kartal temsilcisi @ErhanÇelik. Tesekkur ederim.

Dosyalar

• IMG_20170811_195550.jpg
    IMG_20170811_195550.jpg
    159,5 KB · Okunma: 32
@Exelans263348
Bendede aynisi oldu bana yonetici ismi verdiler mesaj attim ona bile cevap yazmadilar

Arkadaşlar,

Burada tüm yöneticiler gönüllü olarak işinden zamanından parasından harcayarak bu görevi sürdürmektedir.
Talep formuna gelen her talep yönetici ve temsilciler tarafından kontrol edilmektedir.
Yönetici olmayan yerlerde ise ben aylık olarak liste yapıp kargo yapıyorum.

- Adresi açık yazmayanlar
-Telefon eksik bildirenler
- Adresi köşedeki bakkalın yanındaki binanın orta katı diye yazanlar gibi sorunlarla karşılaşıyoruz.

Geçte olsa ulaşmaya çalışıyoruz.
Sizlerde biraz fedakarlık gösterip forumu ve grubu takip edip neredeyse haftalık yapılan buluşmalara katılsanız hem hediye hem sticker alırsınız.

Hayırlı günler

@Kubilay_tuna
@emre1044 başkanla uğradık dukkanına yoktun hayırlı olsun gelicem çayını içme çarşıya indiğimde

@Exelans263348
Ben 1 hafta bile bekletmeden dönüş yapıyorum, 2 ay çok uzun süre sticker alan herkese sorabilirsin eskişehirde. Ben ararım müsait olmazsanız ona bişey yapamam ki ortak yer belirleriz orada buluşuruz adrese teslim yapmıyoruz malesef. Siz hangi isimle nereye başvuru yaptınız?

Şu an bekleyen sticker talebi yok. Bir kişi var oda müsait olamadığı için hallemedik. 2 ay diye soyleyipte bizise burda takmiyormuşuz gibi göstermeyin abi lütfen. Başvurun bile yok sticker talep formunda

@kardelenkurt
Bu haftalik bulusmalar ne zaman yapiliyor

@Tuna414
bana ulaşabilirmisin 05436861587

@Tuna414
Kocaeli herhafta perşembe akşamları hereke sahilde toplanıyorlar

@ErhanÇelik
Herzaman beklerim temsilcim..

Back