Sticker

Erdemkvl

Azimli Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2015
Sticker talep ettim ne zaman gelir vandan gönderiyorum

@Erdemkvl
Sitemize hoşgeldiniz

Sitedeki sticker talebini doldur ama ben doldurdum 1 ay önce ilgilenen olmadı halen beklioz bulusmalara gitme gbi bi imkanım olmadığı için suaralar alamioz sticker kocaelinden

Arkadaşlar il yöneticisi olan yerde kargo yok maalesef. Yani biraz da siz fedakarlık yapıp bi yarım saatinizi ayırıp il yöneticisi ile buluşun yada çay buluşmalarına katılın. Sevgiler selamlar.

Eyw abi kocaelindeki bulusmalar uzak bana biraz bende istanbul anadolu yakasindaki carsamba bulusmlarina maltepedeki buluşmaya gelmeye çalışıcam orda Çozeriz die dusunuom bu sorunu inş Teşekkürler

@Erdemkvl
Merhaba,

Stckerlarımız elimize geçtikçe ve bütçe dahilinde topluca kargo yapılmaktadır.
Sistemde taha kaval ve erdem kaval olarak 2 istek var. Araç modelleri farklı hangisini göz önüne alacağız.Kaç aracınız var?
Ayrıca köy ismi vermişsiniz yurtiçi kargo buraya gelir mi?
Edremit şubeden alabilir misiniz?

ayrıca 7 şubatta taha kaval adına kargo gönderilmiş gözüküyor

Yurtiçi Kargo Takip No: 214879037556

@kardelenkurt
Merhaba Taha kaval önceden istemişti stickerı açıldı tekrar istedi benim amcaoğlu olur kendisi aracı doblo d2 kasa benimki farklı yeni aldım ve team doblo ailesini bana Taha kaval önerdi bende katılıp sticker talep ettim benim doblo d4 kasa hayırlısıyla stickerlar gelirse yapistiracagim saygılar...

Birde ne zaman gelir stickerlar

@Erdemkvl
takipte kalın gelecektir.

Sticker vs. gibi giderler bölüşülemiyor mu.? Öyle ya masraf olunca hep bir kaç kişiye yüklenmesin. Yapalım bir havuz orada damla damla biriksin gerektikçe oradan halledilsin.

İzmir Yöneticimiz Ferdi kardeşimize teşekkür ederim. Bu gün sağolsun kendi geldi elleriyle stikerlarımızı aracımıza uyguladı. Artık trafikte herkes görsün hangi aileden olduğumuzu.

@ahms
maşallah hayırlı olsun abi.

@kardelenkurt
aracı farklı olup istek yapan arkadaşlara nasıl yapıyoruz Muratım.

Sticker ne zaman gelcek kargo listesin adım yok nası yapcaz. Ankara gölbaşı

Back