Sticker

sticker ı baskıya verdim bugün yarın elimde olur. ölçüleride 13 e 10 verdim sizce iyimidir ölçüler ?
genişligi 18-2o cm gibi olsa daha iyi olurdu

kaça yapıyor reklamcı sticker i ??

bu ölçüler kötümü olur diyosunuz ? arayıp değiştirttiriyim ozaman bugün çalışan yoktu yarın bascaklardı galiba

benim yaptırdığım alevli olduğu için makine kesemiyomuş alevi ellemi ne kesiceklermiş bende bişey demedim o yüzden

yanlız şu boyut işine bi cevap gelirse sevinirim yarın sabah erkenden ariyim yapmamışlarsa 18-20 yaptıriyim

yanlız şu boyut işine bi cevap gelirse sevinirim yarın sabah erkenden ariyim yapmamışlarsa 18-20 yaptıriyim

ölçüler aslında uygun.bizimkilerde 14x20

13 (uzunluk) 10 (boy) bence iyidir D3 ün arka camın sol üst köşesine düşünüyorum sizce uygunmu?

yakışır kardeşim.*tup**tup*

13 (uzunluk) 10 (boy) bence iyidir D3 ün arka camın sol üst köşesine düşünüyorum sizce uygunmu?

murat prfilde bilgileri yanlış girmişsin arabn premio sen dynamic girmişsin bilgin olsun

bilgisayarda sıra bekleyenler vardı o yüzden iki dk yapmıştım bişeyler sonrada düzeltmeyi unutmuşum düzeltirim şimdi

20 TL ye yaptırıyorum

pazarlık et kardeşim.biz 10.00 tl.'ye yaptırdık.

eee temsilci farkı işte... samsun temsilcisi 10 tl ye seri üretime hazır hale getirdi...*tup**clap*

gebze demek kazık demek napıcaksın 🙂

yapacak iş basit istanbul buluşmasından dönüşte bizim mus55 bi uğrasın gebzeye... bak o stickeri kaça yaptırıyor....*haha2*

Back