Sticker

emeğe sağlık tabi uğraş var güzel olmuşta benim demek istediğim arka plan yine beyaz olsun siyah kısımların kenarlarını siyah yapıp iç kısmı beyaz olsa tam olur seninde dediğin gibi boş bi zamanında yapabilirsen güzel olur çünkü bunu bastırrken dOblO daki o nun iç kısmı siyah oluyo benim istediğim sadece yazılar yapışkan olarak olsun kalıp şeklinde yapıştırıp çıkmasın istiyorum

60022093195944771885.jpg

bu kadar istekte bulundun artık bunu güzel bir reklamcıda baskısını alıp arabana yapıştırıp resimleride bizimle paylaşırsın herhalde değilmi 😀

tamamdır bi ara çarşıya çıktığımda bastırıcam 🙂 ama doblonun O lar yine belli olmıycak 🙁 onuda diğer taraflar gibi yapamzmıyız içindeki bijonlarda dahil ?

belli olur onlar lastikler üstünde belli olsun diye parlaklık var sen bunu bu şekilde yaptır yapıştır

olmuş işte yaptır bundan birtane bakalım

şimdi reklamcıya gidicez linkmi vericez böle yoksa http://www.imageresim.com/images/60022093195944771885.jpg
yoksa kaydedip mi götürcez reklamcıya götürmeden önce bir uzantıya çeviricekmiyiz teşekkürler

reklamcıya sorun hangi formatta istediğini yada elimde resim olarak var yapabilirmiyiz diye sor

yarın resim olarak götüriyim başka formatda isterse napalım yapcak bişey yok 🙂 cevabınız için teşekkürler

resimi veririz adam bunu çıkartamam derse bu resmi kendi formatınla düzenle öyle çıkart bizde alalım deriz 🙂 bide onlamı uğraşcaz 🙂 okadar para veriyoruz uğraşsınlar biraz 🙂

resim olarak yapmam derse sorun hangi formatta olcağını ben hallederim ama sizde sorarken sakın böle bir alternatif olduğunu söylemeyin 😀 abi elimde bi bu resim var bastırırsın sen bunu de verin gazı yer o 😀 bide kenarlarını kesik yapsın siz kesmekle uğraşmayın

Back