altyomer1
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 27 Nisan 2020
- Adı
- Ömer ALTAY
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Trekking
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2017
- Renk
- Kırmızı
@Fethi KORKUT @UğurBalciSticker almak için 5 6 kez forum doldurdum. Hiç kimse iletişime geçmedi bursada oturduğum için bursa yöneticisine whatsapptan mesaj attım bana görüldü atarak bir bilgi yada bir geri dönüş sağlamadı. Sticker ve team kart konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Uğur balcı ile iletişime geçtim onun elinde yokmuş Bursa yöneticisi ile görüşmemi söyledi görüştüm ama bir geri dönüş sağlamadı görüldü attı bana
Müsait olunca bakar fethi başkanımızUğur balcı ile iletişime geçtim onun elinde yokmuş Bursa yöneticisi ile görüşmemi söyledi görüştüm ama bir geri dönüş sağlamadı görüldü attı bana
Bugün facede paylaşmış korona sıkıntısı var. Bu sıralar maruz görelim. Ya da kargo ile alabilirsiniz acil istiyorsanız.Uğur balcı ile iletişime geçtim onun elinde yokmuş Bursa yöneticisi ile görüşmemi söyledi görüştüm ama bir geri dönüş sağlamadı görüldü attı bana
Bugün facede paylaşmış korona sıkıntısı var. Bu sıralar maruz görelim. Ya da kargo ile alabilirsiniz acil istiyorsanız.
Çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız içinBugün facede paylaşmış korona sıkıntısı var. Bu sıralar maruz görelim. Ya da kargo ile alabilirsiniz acil istiyorsanız.