Sticker talep

Merhaba, eskiden kaydım vardı ancak uzun zaman giremedim eski hesabımı unutunca yeni hesabım ile tekrar kayıt oldum. eskiden tek klasik kasa premio doblom vardı şimdi 2 adet D4 yeni kasa safelıne paket doblom var. bu stıcker meselesini sormak istiyorum. formu dolduruyoruz ancak kargo ücreti kesiliyor. tamam belki küçük bir meblağ ama bunun yerine il temsilci arkadaşlar ile irtibata geçerek direkt onlardan alsak daha mantıklı olmazmı? hem birebir tanışmış oluruz hemde ilerde yapılacak etkinlikler konusunda fikir alışverişi yapmış oluruz. tabi site yönetimi bu önerim konusunda ne düşünür bilemem.

Merhaba, eskiden kaydım vardı ancak uzun zaman giremedim eski hesabımı unutunca yeni hesabım ile tekrar kayıt oldum. eskiden tek klasik kasa premio doblom vardı şimdi 2 adet D4 yeni kasa safelıne paket doblom var. bu stıcker meselesini sormak istiyorum. formu dolduruyoruz ancak kargo ücreti kesiliyor. tamam belki küçük bir meblağ ama bunun yerine il temsilci arkadaşlar ile irtibata geçerek direkt onlardan alsak daha mantıklı olmazmı? hem birebir tanışmış oluruz hemde ilerde yapılacak etkinlikler konusunda fikir alışverişi yapmış oluruz. tabi site yönetimi bu önerim konusunda ne düşünür bilemem.
siz stcker talep formunu doldurun sistem üzerinden bulunduğunuz il yöneticisine veya il ilçe temsilçisine talebiniz düşmektedir bulunduğunuz il de yönetici varsa o size telefon numaranızdan ulaşacaktır etkinlikler buluşmalar hakkında bilgi verecektir eğer bulunduğunuz il yada ilçede yöneticiniz yada temsilciniz yoksa en son care kurucumuz adresinize kargo etmektedir
#TEAMDOBLOBURSA
Yöneticilerimiz
@UğurBalci
@Fethi KORKUT

İstanbul Anadolu yakası kartal ilçesindeyim geçen sene form doldurmuştum hala sticker ulaşmadı,bulunduğum lokasyonda yardımcı olacak ilgili arkadaş yazabilir mi
05332617719 numaram maltepedeyım gun ıcınde ulasırsanız yardımcı olurum

Eski dobloma zamanında sticker almistim yeni aldigim doblomada almak istiyorum fakat formda bu kullanici zaten talep etmis diye vermiyor nasil yapcaz ankara keciorende oturuyorum

@Erbatuhann stickerı ulaştırdı arabaya montajınıda yaptı teşekkür ederim kardeşim

merhaba, yaklaşık 2 hafta önce sticker talebi için form doldurmuştum hala sticker ulaşmadı, neden bu kadar ağır işliyor bu sticker işi? bulunduğum lokasyonda yardımcı olacak ilgili arkadaş yazabilir mi? 2 araç var 2 adet lazım. gerekirse kargo ile gönderin ücreti neyse vereyim.

Salı akşamı saat 20:00 - 23:00 arası İstoç oto center yanında semaver buluşmamız var gelebilirsen hem tanışır hem sticker işini hallederiz.

Salı akşamı saat 20:00 - 23:00 arası İstoç oto center yanında semaver buluşmamız var gelebilirsen hem tanışır hem sticker işini hallederiz.
merhaba, bursada ikaöegah ediyorum ben. istanbulda olsam kesin gelirdim. bursa ili nilüfer ilçesinde olan arkadaşlar varsa irtibat numarası bırakırlarsa iyi olur onlardan alırım. yada dediğim gibi bana adresime karo ile gönderim yaparsanız sevinirim.

EyvAllah abi akşam buluşma var gelebilirsen ara beni

Kocaeli Gebze içi sticker nasıl alabilirim

Back