STİCKER İSTİYORUM..

Buluşmada verilen 10 numara stickerleri napayım bize team doblo stickeri lâzım ücretsiz olanlardan gönderirseniz sevinirim.

@cuneyt
il temsilcilerini dağıtmaya başlayacak yakında..onları takip edin..

Su an için giresun temsilcimiz yok.

Sen önce tanışma bölümünde bir konu ac. Kendini bir tanıt. Sen kimsin ne is yaparsın. Aracın hangi model hangi donanım seviyesinde. Profilini eksiksiz doldur. Daha sonra sticker konusunda sana @serdarengin abimiz yardımcı olacaktır.

bende istiyorum sticker arabam bom boş 😀 stickerınızı bekliyorum 1 amblem bile yok araba da bom boş 😀

@ermangg
Erman aramıza hoşgeldin

Erman ayrıca Giresun İl Temsilcisi olmanı tavsiye ederim.

Herkeze Teşekkürler Cevap Verdiği İcin Fethi Ben Arabamı Yeni Aldım Yarın Bende Olucak Aksesuarları Doseyip Foto Cekerim Ve Oraya Atarım Yarın Mesut Sanada Teşekkürler .

Merhabalar,
Ben şimdilik foruma yeni üye olduğum ve bu forumu çok sevdiğim için 1 adet bedava olandan rica edeyim.
Diğerinide dediğim gibi bu forumu sevdiğim ve doblo sahibi olduğum ve ayrıca Profesyonel olarak elektronikle ve motorlu araçlarla
ilgilendiğim için haliyle forumda aktifliğim kısa sürede artacağı için mod arkadaşlar kendileri yollarlar sanırım .

ABİ ÜCRETSİZ OLANLARI İL TEMSİCİLERİ DAĞITACAK DIE BILIYORUM BEN AMA PEK EMİN DEGİLİM

Doğru biliyorsun uğur kardeşim.

ABİ BENDE ISTERIM DAĞITILACAGI ZAMAN 🙂

Dağıtılacağı zamanı buradan ogrenirsin zamanı gelince de forumda küçük harf kullanıyoruz büyük harf bağırmak anlamına geliyor.

Yok abi estağfurullah asla öyle birşey düşünmedim

Düşünsen de o kadar bağırma zaten. Mazallah fıtık olursun. 🙂

Büyüklere Saygım Sonsuz Bagırmam abi 😉 🙂

@www.akdenizelektronik.org
Mart ayı başında Ana logomuz olan stickerlerimiz basılıp il temsilcilerimize ulaşacak.. Antalya temsilcimizden temin edebilirsiniz dağıtım başladığında...

Özel tasarım ve baskı olup, ucretli temin edilenler için ise @serdarengin arkadaşımıza ulaşılabilir...

@mali_55
Bilgilendirme için teşekkürler
Antalya temsilcisi kimdir ?

Back