STEPNE İNDİRME CİVATASI

IMG_20150215_142038.jpg
IMG_20150215_142059.jpg
IMG_20150215_142122.jpg

orası stepne indirme yuvası gibi gelmedi bana. aracın bagaj kapısı açık şekilde resmini çekin. mümkünse aracı komple alın kadraja. yanlış yere müdahale ediyo olabilirsiniz.

Yanlışlık yok, stepne indirme yuvası, başka delik yok zaten, aynı model başka dobloyada baktım onunkide aynı yerde, benimkinin içinde bu boru var, oraya girecek bir pense bulamadım, belki sökmek için oraya bu boruyu soktular ve orada sıkışıp kaldı bilemiyorum.

sanki darbe yemiş orası. arkadan kazası varmı aracı?

araçta kaza darbe yok, oraya bir boru sokulmuş sanırım, çıkartmaya çalışacağım

üst plastiği sökebilirseniz ne olduğunu anlayabilirsiniz

o plastik vidalı değil perçinli, sökmek için kaportacıya gitmek lazım veya iyi bir matkap gerekiyor perçini delip çıkarmak için, sonra geri taktırmasıda ayrı bir sorun tabiki ona göre perçin bulucan, benim buralarda zor iş.

anladım inşallah masraflı bi iş çıkarmaz geçmiş olsun

Arkadaşım tavsiyem stepneyi tutan demiri kes sana daha az masraf olur daha sonra tekrar kaynattırırsın demiri kes stepneyi yerinden çıkar vidaları sök aparatı çıkart yerinden daha az hasar olur sonra demiri cıkar stepne indirme aparatını kontrol et çalışıyormu. İyi bir ustan varsa iş basit. Kolay gelsin

@avsarbey33
olabilir.sanki orada parça kalmış.

benim aracın stepnesi sıfır hiç kullanılmadı 😀
çünkü o toplama mekanizması plastik aksam olduğu için kırık ben anlamıyorum hangi mantıkla yapıyorlar bunu sağlam olanını bulmak nadir. ters çevirdinmi yada çok sıktınmı kırılıyor. bozuk benimki ne yaptırırım nede kullanırım

Back