start stop çalışmıyor

acan004

Yeni Üye
Merhaba 2 gün önce çanakkale den 2010 doblo 1.3 panorama aldım. Izmir getirirken yolda göstergeler de üçgen sarı ünlem işareti sağ alt tarafta da sarı kartele benzeyen bir işaret çıktı bununla birlikte motoru kontrol ettirin uyarısı verdi start stop da çalışmıyor dün sanayiye gittim geri vites lambası nın birisi patlamış değiştirdiler düzeldi 5 dk sonra yine yanmaya başladı sebebi ne olabilir. Teşekkürler

Aracının kutup başını sök 25 dakika sonra tak .....Dene lütfen....

Teyp kodunu servisten ogrenebilirsiniz

Geçmiş olsun. Aracı almadan önce ekpertize götürdünüz mü ? Beyne bağlanıldı mı aracın orada tüm sorunlar çıkmıştır muhtemelen.

Yok sokmadısanız pek büyük bir sorun yokki gözüküyor ancak o ünlem işareti maşallah her türlü şeyde yanabiliyor o kadar geniş ki. Daha tecrübeli, abilerimiz yorum atacaktır elbet.

Tamam denerim fakat aracımın teyip kodunu bilmiyorum
Sevgili kardeşim aracın 3 kasa. Bu kasalarda aküyü çıkardığında teyp kodu istemiyor araç Sen dediğimi yap lütfen

Cevaplarınız için tşk. Arıza çözülmüştür. Bilgisayarda katalizör sorunu olarak çıktı. Yağ filtre ve mazot filtresine sonra araç düzeldi iyi günler

Rica ederim...geçmiş olsun

geçmiş olsun.

geçmiş olsun.

star stopla katalizatörün ve filitrelerin ne alaksı anlamadım.

Cevaplarınız için tşk. Arıza çözülmüştür. Bilgisayarda katalizör sorunu olarak çıktı. Yağ filtre ve mazot filtresine sonra araç düzeldi iyi günler
Start Stop çalıştı mı yani

Back