start stop ariza verdi

@generalmurat55

Geçtiğimiz hafta bende de 3 defa yaptı. Servise sordum getirin dediler. Gittiğimde düğmeden kapatmışsın abi "START&STOP" u dedi 🙂 benimle kafamı buluyorsunuz düğmeyi biliyorum dediğimde cihaza bağladılar. uyarı vermiş sildik bakımda güncelleme yapılacak zaten dediler 🙂
Yeni bir servis arıyorum kendime 🙂

@kaan_akcay
Bende bugun aradim aku zayifligindan oluyor o dediler..daha 3 _4 aylik arac bu yapilsin dedm yarina randevu verdiler bakalim neymis sorun

Sonunda halledildi araci aldm debriyaj musuru varmis o arizalanmis degistirdiler akuyude sarja koymuslar 3_4aylik arac dedim sokerken koymalari gerekiyormus

@generalmurat55
geçmiş olsun.

arkadaşlar merhaba bende d3 kasa var start stop ile dikkatimi çeken bir şey oldu.Araba sıcak motorkende soğuk motorkende ışıklarda durduğum zaman start stop devreye giriyor fakat 3 saniye sonra kendi çalışıyor.Debriyaja yada birşeye basmadan.Bu durum neyden dolayı olabilir sizce? yada daha önce bu sorunu yaşayan var mı?
Kitapçığında 3 dakika boyunca sen çalıştırmazsan kendi çalışır.Ayrıca start stop motorun belli bir sıcaklık altına düşünce çalıştığını söylüyor.

@dumanmurat
Hocam akü sorunu var sendede akü gidiyor demektir ya akuyu degistir yada sarja koydur sorun gidecektir akuyle alakali durum sifir araba bendede oluyordu o durum yeni araba d4 bide sarja koydular 15_20gun oldu bi sorun yok olursa tekrr akuyu degiscem 6 aylik araba daha

Bugun bendede basladi 15 gun oluyor sarj edileli aku degisecem serviste gerekirsr yasal yollara basvurcam.stop edince farlari yak araba kendiliğinden calisir hatta

Aynen akü gidik arkadaşlar akü işi tamamen şans işidir bakarsın 5 sene bakarsın 5 ay dayanıyor başıma geldi

Merhabalar ben yeni akü taktırdım star stop ve crueis control de çalışmıyor neden olabilir

70 amperlik olucak akü orjinalinde öyle 75 miydi yaa öyle bişey

@buldas
72 taktım programsal bir durummu olabilir acaba

@Emreynk92
Olmamasi lazm mutlu akude iyidir.guncellenmesi gerekebilir..benim orjinalde 63 amper 400a 12v

Back