Sonunda Far Temizliğimi Yaptım

toretto17

Azimli Üye
Arkadaşlar uzun süredir tereddüt ettiğim acaba yapamazmıyım dediğim far temizleme işlemimi bugün yaptım.Öncelikle 800 lük daha sonra 2000 lik su zımparası ile zımparalıyarak yüzeydeki sararmaları bol su ile ıslata ıslata çıkardım.Yüzey iyice temizlenmiş ve pastaya hazır hale geldiğinde kuruladım ve direk arabam için kullandığım meguiars pasta yı hafif hafif polisaj makinesi ile yedirerek yüzeyi parlattım.Tam istediğim sonucu aldım diyebilirim.Başta plastx diye satılan ürününü almayı düşünüyordum fakat hiç gerek yok bence pasta gayet iyi parlattı cokta memnun kaldım iyi bir zımparalama ve parlatma işlemi sonucu yakaladım

Temizlemeden Önce

g5twf.jpg

g5tyb.jpg

Temizleden Sonra

g5tyx.jpg

g5u03.jpg

g5u12.jpg

eline sağlık sercan kardeşim. güzel olmuş.

Pırıl pırıl olmuş güle güle kullan kardeş...

benim farda da bi solma var. benden önceki adam zımparalatmış ama pek başarılı olamamış. işin ehline yaptırmamış sanırım.

bendeki matlıkdan ziyade kararma şeklinde. sanırım içine toz almış.

birde bu farı sökmeden mi yaptınız? bura da detaylı anlatım var. http://forum.donanimhaber.com/m_36451894/mpage_1/f_/key_//tm.htm

güle güle kullanın

güzel olmuş....tebrikler.

vay maşaallah güzel olmuş

İsmail kardesim farlari sokmene gerek yok fakat etrafini kagit bant ile mutlaka bantla ve oyle zimparala ama ici tozlandiysa farlari sokmen gerekebilir. Siteye bak bunun anlatimi mevcut.

çok güzel olmuş elinize sağlık pasta çok iyi iş çıkarmış

ellerinize sağlık emeğinize sağlık paylaşımınıza sağlık.....

Back