Sonunda D4 ile Tanıştık...

deformation

Aktif Üye
Adı
A.ÜNSAL
Modeli
Renk
Kurşun Gri
Merhaba, 2. el alma niyetiyle başlayan doblo ile tanışma serüvenim, 2015 model alarak son buldu. Gayet de memnunum...
20150623_134648.jpg
20150623_141434.jpg

Hayırlı Olsun Keşke Led Gündüz Farıda Taktırsaydınız Harika Duruyor 👍

@DobLoPremio
Evet haklısınız şimdi baktım da bayağı iyi duruyor krom sis farı çerçevesi falan fiyatları fazla değilse ileride taktırabilirim. tavsiye için teşekkürler...

model nedir kaça aldınız

aileye hoşgeldiniz güle güle kullanın hayırlı olsun

@deformation aileye hoşgeldin keyifli forumlar aracın Maşallahı var güle güle kullan

hoşeldiniz doblonuz hayırllı olsun güle güle kullanın

Herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

@murat58
Teşekkürler. Gündüz ledi gayet iyi duruyor bugün baktım da.. Fiatın kendi web sitesindeki kataloğunda var aksesuarları tanıtan bölümde

Gündüz Ledinin 120 Lira Olması Lazım 👍:okyrm:

Aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Güle güle kullan

maşallah hayırlı olsun

Hayırlı olsun.ayni modelini 2 gün önce sipariş verdim.on sözleşme yaptık.eksik bir kaç belge için bayiden bir elman geldi.birlikte çalıştığımız bir arkadaşın tanıdığı.neyse başladı bizim arkadaş dalga geçmeye terlik mi satacaksın pazarcılık mi yapacaksın diye.bayideki görevli de kahkahalarla gülüyor.bu duruma çok sinirlendim ve görevlinin yaninda bayi müdürünü arayarak çalışanın yaptığını anlattım ve siparişi iptal ettim.doblo hefesim başlamadan bitti...

Back