Sonradan Cruise control (hız sabitleyici) taktırmak.

@muratpasa
hoşgeldin abi

Değerli doblocular merhaba. Aranıza yeni katıldım 1.6 dinamik versiyon doblom var hız sabitleme taktırmak istiyorum. BUnu İzmir’de yapan arkadaşımız varmı yada yapan usta.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

bende gebzedeyim 1.3 var yardimci olun

@Ekrem abimiz yardimci olur

Arkadaşlar özelden ulaşabilirsiniz

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Adana'dan sitesi ile hız sabitleyici taktırabilirsiniz.

@Musa_06-18

ben 2015 aracıma taktırdm. çok memnunum. zaten cihazın beyninde var olan fonksiyonu bir kol takıp program ile aktive ediyorlar. aynı tereddütleri yaşamıştım. 1 yıldır kullanıyorum. problem yok. adres

Arkadaşlar sonradan cruse control takılıyor
Öylede masraflı değil sadece bir adet 100 ohm kontrol kolu gerekiyor orijinalde alabilirsiniz birde sinyal kolu ayrı cruse kontrol kolu ayrı oluyor
Manüel araçlarda debriyaca ve frene basınca devre. Dışı kalır devdeya almak içinde artı tuşuna basmak gerekiyor
Ama burada bazı motor beyinlerinde takılan var takilmayan var zannedersem urbanlara takilmiyor ama yine bilgisayardan ECU ya bakma gerek
Aracinizin tam modeliyini yazarsanız bakarım Doblo 152 mi 163 mu gibi

@fikret2828
Kardeş benim araç premio black panoroma benim araç ta yok start stop var bize olurmu

@buldas
Oluyor hatta aracınız da cruse kontrol soketi direksiyonun sinyal tarafında bos bir şekilde duruyor sadece kolu almak ve bilgisayarla açmak yetiyor

@Shunter58
Malesef 2010 model ve üzeri D3 D4 kasalara uygulanabiliyor.

Allah allah bi servise sorayım bir sinyal koluyla olucaksa

@buldas
Servis yaparmi bilmem ama yapsa bile komple mekanizma değiştirmek isteyecektir

Yetkili servislerin Şirket prosedür gereği sonradan cruise control takmaları yasak arkadaşlar

@buldas
Yetkili servis'te ancak ikili ilişkilerinizin iyi olduğu birileri var ise yaparlar onun dışında retrofit yapmazlar.

Denizli de bu işi yapcek adam yok cc yatar?

İzmirde taktırabilceğimiz arkadaşımız varmıdır?

Ankarada hiz sabitleyici satan ve montaji yapan bir yer bilen var mi?

Back