Sonax Hiybrid Boya Koruma

@ArhaviLee08
IMAG0010.jpg
IMAG0011.jpg
IMAG0012.jpg
IMAG0013.jpg
IMAG0014.jpg
IMAG0015.jpg
IMAG0018.jpg
IMAG0019.jpg
IMAG0020.jpg
IMAG0021.jpg
IMAG0023.jpg
IMAG0025.jpg
IMAG0027.jpg
IMAG0497.jpg
IMAG0500.jpg
IMAG0501.jpg
IMAG0492.jpg

@ArhaviLee08
parlamış maşaallah.

Meguiars den şaşmayın derim.Aracım da Meguiars Profesyonel bakımı(Pasta+Cila+Cam koruma+Jant koruma) ve Nano seramik kaplama mevcut gayet memnunum 👍

@ceyhungulen
aga üyeler için bir kazanç varsa bizim için kafidir.
Sıfır araç alımında, bu gibi kampanyalarda, servis hizmetlerinde kendi reklam bütçelerinden bize de destek olsunlar reklamlarını yapalım.
burada servisleri tanıtılmasına şöyle karşı çıkıyoruz biri tanıttımı öbürü de tanıtıyor sonra herşey reklama dönüyor. En azından İstanbul buluşmalaırızı karşılasınlar para da istemyoruz sponsor olsunlar yeter. Sticker bile olur yani 🙂

bu kampanyaları çok güzel olmuş. Olmazsa @serdarengin gidip görüşebilir servis ile

@kardelenkurt
Abi serdar abiyle bir çok kez görüştüm son görüşmede gelicem dedi öğleden sonra arayacağım dedi o gün için bayağı zaman geçti üstünden göker çevresinde nöbet tuttum @ceyhungulen dimi

@Sezgin Tok
😀 çok yoğun bu aralar serdar abi illa bigün gider sanırım olmazsa @Can ile gidin

@kardelenkurt
Abi ben ciddi ciddi göker ile konuştum Ceyhun abiyle birlikte adamlarda hevesli bizde destek oluruz gibisinden herşeyi size kitliycez dedim [emoji23] [emoji23] gelin konuşalım dedi bana farketmez biri benle irtibata geçsin hafta içi görüştürelim.

@Sezgin Tok
aga bize istanbul buluşmaları ve tişört katkısı sunsunlar onlara forumda, sosyal ağlarda, toplu mail ile reklam yaparız.

servis, sıfır araç satışı ve diğer kampanları duyurusunu yapar destek sunar yönlendirme yaparız.

fatura kesme imanımız mevcuttur. Derdimiz para değil. Buluşmaları karşılasınlar, sticker tişört yapsınlar kafi

@kardelenkurt
Abi tecrübeli bi adminle birlikte görüşüp bu hafta bitirelim şu işi.

@Sezgin Tok
aga sponsor görüşme konusunda yetkili en tecrübeli adam @serdarengin aga 😀

İlk aldığımda da Sonax da uylumada yaptırdım. Daha sonrasında her mtv kampanyasında yaptırıyorum. Hiç bir sorun olmasa bile aracın rengi sararma yapıyor. Uygulama sonrası sıfır halini koruyor. Diğer bu işi yaptıran firmaları yıllarca denemiş biri olarak fiyat&performans olarak gayet başarılı. Kampanya 195 TL fakat Motor koruma ve Jant koruma dahil 200 TL gibi cuzi bir rakama Karabük Sonax'tavuygulama yaptırıyorum. Tavsiye ederim

Geldim ulaaa. Gidelim koparalım. Numaram var sezgincim ara beni🙂

Bunu Talpalktan yolladım ama iosum da var🙂

@serdarengin
Tamam abi gidelim artık. Kim kimi koparıyor kendi payının [emoji23] [emoji23]

@turkayercan
hayırlı olsun.güle güle kirletin.tanıdık falan mı var? %20 fark istiyorlar bizim araçlara normalde.

İlk gittiğimde tanıştım sonrasında hep yardımcı oldular. Sahibi Emin Bey yardımcı olur. İrtibata geçerseniz bende yardımcı olurum

Back