geremy Onursal Kurucu Kayıt 10 Kasım 2009 Mesaj 4.905 10 Aralık 2010 #1 arkadaşlar elimde solakların kullanabileceği makaslar var özellikle solak çocuğu veya yakını olanlara süper bir makas.
arkadaşlar elimde solakların kullanabileceği makaslar var özellikle solak çocuğu veya yakını olanlara süper bir makas.
A ABSOLUT Daimi Üye Kayıt 24 Kasım 2010 Mesaj 186 10 Aralık 2010 #2 bende başlığı okuyunca arabayla atılan makastan bahsediyosdun sanmıştım 🙂 dedim allah allah ne farkı olabiilir. Cuma ve mesai bitimine 25 dk varken bu kadar çok gülmemiştim. Bu stresli ortamda.
bende başlığı okuyunca arabayla atılan makastan bahsediyosdun sanmıştım 🙂 dedim allah allah ne farkı olabiilir. Cuma ve mesai bitimine 25 dk varken bu kadar çok gülmemiştim. Bu stresli ortamda.
geremy Onursal Kurucu Kayıt 10 Kasım 2009 Mesaj 4.905 10 Aralık 2010 #3 oğlum solak ve normal makası kulanırken zorlanıyordu türkiyede bulamadım yurt dışından getirtim 2 adet istemiştim 7 adet geldiB)
oğlum solak ve normal makası kulanırken zorlanıyordu türkiyede bulamadım yurt dışından getirtim 2 adet istemiştim 7 adet geldiB)
A ABSOLUT Daimi Üye Kayıt 24 Kasım 2010 Mesaj 186 10 Aralık 2010 #4 Umarım diğerlerine de yararlı olur. Paylaşım çok hoş olmuş. Ben ilk başta anlamasamda 🙂