sol sürgülü kapı

hanefi kdv dahil 83.00 tl.

bizimde son 1 aydan beri sürgülü kapıdan ses gelmeye başladı kış geçsin yaza doğru yağlıyıcam kapıyı 🙂

can şimdi yağla neden yazı bekliyecen
yağmur kar derken yine ses yapmaya başlıcak kapı o yüzden yazın yapıcam 🙂

bugün fiat servisine gittim.kapılara ayar yaptırdım.gitmişken birde carbon clean yaptıdım.bir test edeyim dedim arabaya sanki uçak benzini atmışlar.*muz*😀
hayırlı olsun mustafa abi...

ahahah Can lazmısın olm sen🙂 yağla şimdi bekleme bosuna,kar koş yağa ne etsin🙂

bugün fiat servisine gittim.kapılara ayar yaptırdım.gitmişken birde carbon clean yaptıdım.bir test edeyim dedim arabaya sanki uçak benzini atmışlar.*muz*😀
la bende yaptırsammı carbon ya🙂
ne kadara maloldu

serdar ben kapı ayarları ve carbon clean'ı kdv dahil 83.00 tl.ye yaptırdım.

ahahah Can lazmısın olm sen🙂 yağla şimdi bekleme bosuna,kar koş yağa ne etsin🙂

*tup*

carbon clean çok konuşuldu asında gecen sene forumda..şöyle bir sonuc cıkmıstı>
--arabası eski olanda yapıılan carbon cleeen biçok sorunu tetiklemiş ve kullanıcıları bezdirmişti(çoğunlukla)
ama arabası 50bin km nin altında olanlarda çok iyi sonuclar alınmıstı....enteresan bir deneydi aslında ama burada yaşadık bunu...

valla ben her iki arabamada yaptırdım.biri 100.000'deydi
şimdiki 93.000 de şu ana kadar bir sıkıntı yaşamamıştım.inşaallahta yaşamam.

inşallah dostum

fiyat çok iyiymiş, bi ara servise uğramak lazım. azda olsa bi gıcırtı var sürgülü kapılarda, saolsun her binen kapıyı açarken sökecekmiş gibi illa sonuna kadar açıp vuruyor *pissed*

fiyat çok iyiymiş, bi ara servise uğramak lazım. azda olsa bi gıcırtı var sürgülü kapılarda, saolsun her binen kapıyı açarken sökecekmiş gibi illa sonuna kadar açıp vuruyor *pissed*
ahaha hepimizin ortak sorunu bu🙂))

carbon clean çok konuşuldu asında gecen sene forumda..şöyle bir sonuc cıkmıstı>
--arabası eski olanda yapıılan carbon cleeen biçok sorunu tetiklemiş ve kullanıcıları bezdirmişti(çoğunlukla)
ama arabası 50bin km nin altında olanlarda çok iyi sonuclar alınmıstı....enteresan bir deneydi aslında ama burada yaşadık bunu...

Aynen doğru tespit.. Mesela ben aracının kilometresi fazla olduğu için cc yaptırmaktan vazgeçenlerden im... Bu forumun güzelleği bu işte.. Bir yerde ortak bir doğruya ulaşıyoruz....*clap2*

benim motorum daha 20 binde 🙂🙂 acık daha geçsin denicem bakalım şunu 🙂

Back