sol stop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
abiler dolmuşun sol stopta frene basınca sinyal hafif yanıyor. sinyali yakınca park lambası ile zıt olarak sinyal veriyor. frene basınca parklar yanınca sinyal verince geri vites lambasıda yanıyor nasıl düzelir

şaşe olmasın berat.bir elektrik gitsen daha iyi olur.

bilmiyorum abi d1 inkide frene basınca sinyal yanıyodu sonra yaptırdık ama bu çok garip

abiler dolmuşun sol stopta frene basınca sinyal hafif yanıyor. sinyali yakınca park lambası ile zıt olarak sinyal veriyor. frene basınca parklar yanınca sinyal verince geri vites lambasıda yanıyor nasıl düzelir

hatlar karışmış demekki bir elektrikçiye görünmesi lazım.geçmiş olsun.

hatlar karışmış demekki bir elektrikçiye görünmesi lazım.geçmiş olsun.

:korsan: ben de mehmet abiye katılıyorum berat kardeşim. geçmiş olsun.

berat geçmiş olsun sizin doblo kafayı yemiş😀

bencede bi elektirikçiyr git

berat geçmiş olsun sizin doblo kafayı yemiş😀

bencede bi elektirikçiyr git

konu benim uzmanlık alanım

şase falan yok hat karışması yok

sorun stop lanbası şase kablosun da yani şase almıyor.büyükbir ihtimalle su falan almıştır. yada zmanla soket ısınıp plastik kenarları erimiştir.

çaresi ya elektirikciye gidiceksin berat yada stobu söküp soketini temizliyeceksin sonra düzelir yani !!

En güzeli Receb'in dediği gibi sökmek.ampül tablasını çıkar öyle kontrol et.Ya şase vardır ya da temassızlık.Su almış ise bence yeni bir stop tak.İç kısmı oksit yaptıysa sürekli sorun çıkaracaktır çünkü.

konu benim uzmanlık alanım

şase falan yok hat karışması yok

sorun stop lanbası şase kablosun da yani şase almıyor.büyükbir ihtimalle su falan almıştır. yada zmanla soket ısınıp plastik kenarları erimiştir.

çaresi ya elektirikciye gidiceksin berat yada stobu söküp soketini temizliyeceksin sonra düzelir yani !!

o stop geçen yıl değişti sonrada pek parlak yanmıyodu park lambası sökeriz yatta

Back