Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Selamunaleykum abiler arkadaşlar kardeşler. Uzuuuuuuun bir aradan sonra yine buradayim ve inşallah yine eskisi gibi hep buralarda olacagim. Çeşitli sebeplerden dolayı ( aracim pert oldu, çocuğum oldu, islerin yoğunluğu, çocuğun basina gelenler-yandi) giremiyordum siteye. Fakat artik döndüm. Herkese keyifli sohbetler diliyorum.
Su an ankaraya gitmek üzere yola cikiyorum. Yarin sabah donucem. Ondan sonra hep buralardayim. kendinize iyi bakin. Görüşmek üzere.
Bu arada sitede bulunan telefonu pek aktif kullanmiyorum artik. Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz. 0507 006 2071

selamün aleyküm.hayırlı akşamlar.fethi sende tekrar hoşgeldin.

aleyküm selam.hoşgeldin fethi.

Aleykumselam Fethi hosgeldin ayrica gecmis olsun

Hos geldin anil kardes..

Selamın aleyküm abiler yeni üye oldum Ordu'dan herkese hayırlı akşamlar dilerim
hosgeldin aramıza 🙂

hoş geldin dostum..

Selamunaleykum abiler arkadaşlar kardeşler. Uzuuuuuuun bir aradan sonra yine buradayim ve inşallah yine eskisi gibi hep buralarda olacagim. Çeşitli sebeplerden dolayı ( aracim pert oldu, çocuğum oldu, islerin yoğunluğu, çocuğun basina gelenler-yandi) giremiyordum siteye. Fakat artik döndüm. Herkese keyifli sohbetler diliyorum.
Su an ankaraya gitmek üzere yola cikiyorum. Yarin sabah donucem. Ondan sonra hep buralardayim. kendinize iyi bakin. Görüşmek üzere.
Bu arada sitede bulunan telefonu pek aktif kullanmiyorum artik. Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz. 0507 006 2071

geçmiş olsun
gözün aydın
hoşgeldin dostum🙂

anıl hoşgeldin.

Anil hosgeldin aramiza

hayirli geceler team

Herkese teşekkürler. Hosbuldum. Sagolun varolun. 🙂

Hayırlı günler.

Hayırlı bayramlar.

A.s recep hayirdir, istanbuldasin..

Hayirli gunler team

Hayirli aksamlar turkiyenin en güzel ailesi...

hayırlı akşamlar.

Hayirli geceler

Nerde bu millet.....dostlar nerdesiniz

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back