Sohbet Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
İyi geceler...

hayırlı geceler.

hayırlı sahurlar

hayırlı geceler team

hayırlı günler.

Günaydın dostlar...

hayırlı gunler team

iyi akşamlar teamm

hayırlı geceler.

hayırlı geceler

Hayırlı geceler

Bugün muayeneye gittim. Çok şükür sıkıntısız geçti muayeneden.
Tabii far yönü herzamanki gibi hatalı çıktı 🙂 görevliye sordum far yönünü nasıl ayarlattırayım diye? verdiği cevap komikti: "abi hiç ayarlatma 2 gün sonra tümseklerden geçince tekrar bozulur zaten hafif kusur boşver dedi sallamadı" 😀

Ayrıca aracımda turuncu park ampullleri takılı hafif kusur yazmışlar "park lambaları rengi yönetmeliğe uygun değil" diye yazmışlar hafif kusur tabi.

Bunlar dışında problem yok.

Muayene aşamasını vidyoya alıyordum görevli geldi çekim yapmak yasak dedi 😀

gunaydın

Hanefı geçmış olasun vıdeo çektırmemelerı çok komık sankı olağanustu bışey yapıyorlar bırde kapıları kapatıyorlar gıcık oluyorum ben arabamı gormek ıstıyorum belkı bı zarar verecen belkı yanlış bırşey yapacan

Hayırlı geceler

Bugün muayeneye gittim. Çok şükür sıkıntısız geçti muayeneden.
Tabii far yönü herzamanki gibi hatalı çıktı 🙂 görevliye sordum far yönünü nasıl ayarlattırayım diye? verdiği cevap komikti: "abi hiç ayarlatma 2 gün sonra tümseklerden geçince tekrar bozulur zaten hafif kusur boşver dedi sallamadı" 😀

Ayrıca aracımda turuncu park ampullleri takılı hafif kusur yazmışlar "park lambaları rengi yönetmeliğe uygun değil" diye yazmışlar hafif kusur tabi.

Bunlar dışında problem yok.

Muayene aşamasını vidyoya alıyordum görevli geldi çekim yapmak yasak dedi 😀

hanefi far ayarını kafaya takma...herkesin farına hatalı diyorlar.bence TÜV'ün kendisi hatalı.bütün türkiye hatalı olamaz!

benim arabanında yandaki basamaklarına taktılar.hiçbirşey bulamadı,basamakları hafif kusur yazdı.

video çekmek yasak diyene sorsaydın:Hangi yasaya göre yasakmış?

hayırlı olsun hanefi.benim sisler bu sene kendi kendine düzelmiş geçen sene sapma vardı.😀😀😀

herkeze iyi akşamlar

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back