Soğutma suyunu değiştirmek antifiriz eklemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
doblomun suyunu hazır su ile değiştirip üstüne antifiriz eklemek istiyorum radyatörcüye sordum bizim doblolar kaç lt su alıyor dedi 7 lt alıyor ne kadar antifirz eklemem lazım 3 lt dedi.

peki ben bu suyu nasıl değiştireceğim ve antifirizi nasıl ekleyeceğim.

kendin yapamazsın sanırım.ustalık ister.havasını falan alman lazım.uğraşma al antifirizi ve suyu git sanayide bir ustaya 5-10 tl ye halleder.

sen karıştırma berat.antifiriz zaten tehlikelidir.boyaya biyere damlatırsın bozar boyayı.

6.5 litre suyun yarısını kalite antifiriz yarısını su karıştırıp kullanıyorsunuz.

3.25 litre su
3.25 litre antifiriz.

araca uygun antifiriz al.kaliteli olsun.ucuza kaçma.

abi 1.2 dobloya hangi antifiriz gider birde baharda değiştirmek gerekirmi

abi 1.2 dobloya hangi antifiriz gider birde baharda değiştirmek gerekirmi

kış başından kış başına (yani her sene ekim ayının son haftasında) radyatörün eski suyunu boşaltıp,yarı yarıya paraflu ile hazırlanan su doldurulur.havası zaten otomatik alınıyor sanırım.sen müdahale etmiyorsun.

antifiriz olarak g12 (kırmızı)antifiriz al.marka castrol olabilir,opet olabilir,shell olabilir.

berat antifreez i kaliteli al başın çok ağrır. az önce dayımın yanından geldim (kendisi oto tamirhanesi var usta) bi adam geldi araç su eksiltiyor diye. dayım baktı dandik antifreez yüzünden aracın radyatör çürümüş ve tahliye musluğuna kadar pas olmuş dokunduğu anda sular boşaldı araçtan. Git en kalitelisini al. Dayımın tavsiyesi Petrol ofisinden al.

abi fiyatı nedir peki ucuza alıpta başımız ağırmasın birde direksiyon ve fren yağınında değişmesi gerekli mi

castrol antifirizin fiyatı 28 lira (3 litre)

fren hidrolik yağı ve direksiyon hidrolik yağı 60 binde bir değişir.

S. A hayirli gunler 2010 1.6 dublo premio nun motor ve radyotor hava olma yerini bilen varmi?

Arkadaşlar antifiriz , mahiyetinde "TARAFLU " Denilen Antifiriz koyun motorun soğutmatsı ve soğutma sistemindeki rekorlar boruların sağlığı açısından çok iyi kesin bilgilerime dayanarak aracında antifiriz kullanmamış arkadaşlar yada antifiriz dahilinde takribi ölçekle su ile karıştırılarak konularak var olan antifiriz değerlendirmelerde motor ısısından o veya bu şekilde km lerce kullanımdan sonra antifiriz kalitesi zayıflayarak su daha yoğun kalacağından yukarıda dediğim şekilde sadece"şu ile katışıksız TARAFLU kullanmanızı tavsiye ederim keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.

Arkadaşlar Sadece soğutma sistemine TARAFLU kullanın

Recep
Kardeşim Dizel araçlara kırmızı organik antifiriz kullanılıyor. Marka senin tercihin soğuk iklimde değilsen her sene değiştirmene gerek yok kışa girerken bome ölçtürürsün gerek görülürse antifiriz ilave edersin.

Back