Soğukken çalışmama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rcp 53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rcp 53

Azimli Üye
Doblo
Adı
Recep Furkan
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2020
Renk
Lal Kırmızı
Aracım 2020 doblo combi maxi premio plus 1.6 120ps olan versiyon. 38 bin kilometrede güncel. Motor soğukken marş yapıyorum araç çalışmıyor. Kapatıyorum tekrar marş yapıyorum çalışıyor. Sebebini bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. Adblue mi azalıyor bilemiyorum yeni aldım aracı 5 bin km oldu alalı fakat ekranda adblue katkısı az yazısı çıkmıyor hiç çıkmadı bu zamana kadar. Aracın bakımı yeni.

Aracım 2020 doblo combi maxi premio plus 1.6 120ps olan versiyon. 38 bin kilometrede güncel. Motor soğukken marş yapıyorum araç çalışmıyor. Kapatıyorum tekrar marş yapıyorum çalışıyor. Sebebini bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. Adblue mi azalıyor bilemiyorum yeni aldım aracı 5 bin km oldu alalı fakat ekranda adblue katkısı az yazısı çıkmıyor hiç çıkmadı bu zamana kadar. Aracın bakımı yeni.
Kızdırmalarda problem vardır büyük ihtimalle.

Sorun çözüldü hiçbir şey de yapmadım sabahları tek marşta çalışıyor artık 🙂

Nasıl çözüldu usta

Yakıt aldığın yeri değiştir.PO dan al yakıtını.

Shell ve opetten başkasını kullanmam zaten

Shell ve opetten başkasını kullanmam zaten
PO kullanın birkaç depo tasarrufu fark edersiniz. Shell bu zamana kadar kullandığım yakıtlar içinde en çok tüketime sahip olandı.

yakıtımı sürekli olarak shellden alırım hiç farklı bir yerden girmedi depoma mazot ve adblue

Back