soğuk motor düzensiz rölanti

@sinka251
Enjektörlerde sıkıntı olsaydı rölantide değil her zaman yapardı. Sen yinede enjektörleri kontrol ettirirsin.

Benim aracımda ise hırlama oluyor sanki kendi kendine sabit aralıkla gaz veriyor gibi ama devirde oynama gözlemlemedim ama hırlama yapıyor normal çalışma sesinin dışında titreşim hissedilir derecede hırıltı gibi bir ses yapıyor acaba problemimiz ortak mıdır ?

benim sorun belli oldu problem enjektörden kaynaklı ama çok zararı olan bişey değilmiş işi bilen bi enjektörcü bulursanız yaptırın ben birine bakımını yaptırdım ama olmadı güzel birini bulursam yine baktıracağım

Aynı sorun bendede var 1.2 benzinli araç sabah dediğiniz gibi zor çalışıyor motor ısınınca düzeliyor bi sıkıntı olurmu ilerde böyle kullanmaya devam ediyimmi

@Bayramsenol
bi kontrol ettirmende fayda var neden kaynaklı olduğu önemli

Benim aracımda ise hırlama oluyor sanki kendi kendine sabit aralıkla gaz veriyor gibi ama devirde oynama gözlemlemedim ama hırlama yapıyor normal çalışma sesinin dışında titreşim hissedilir derecede hırıltı gibi bir ses yapıyor acaba problemimiz ortak mıdır ?

Merhabalar 1.6 105 2017 aracım durduğum da devir sabit ama böyle araç kendi kendi ne ufak dan gaz veriyor hırlıyor gibi bu sorunu yaşıyan çözüm bulan varmıdır

Son düzenleme:
Merhabalar 1.6 105 2017 aracım durduğum da devir sabit ama böyle araç kendi kendi ne ufak dan gaz veriyor hırlıyor gibi bu sorunu yaşıyan çözüm bulan varmıdır
Partikül egr gibi parçalar ne durumda yani iptal ettirmiş olabilirsiniz diye sordum temizlik yaptırdınız mı bu parçalarda tıkanma emareleri başladığında bu durum olabilir.Bir diğer durumda yakıt sistemleri özellikle enjektörler.Isındığında yapıyor mu ,performans düşüşü gözlemlediniz mi?

İptal yok özellikle devirli kullanıyorum yalnız en sonki bakım da liqui moly yağı kullandım yaklaşık 1 ay hırlama yapmadı şimdi tekrar yapmaya başladı bakım öncesinde yine yapıyor du zaten

Merhaba hasan cihaza bağlat mutlaka tespiti yaptır gaz kelebeğinide mutlaka temizlet

Teşekkür ederim

Back