soğuk motor düzensiz rölanti

ismail19103

Azimli Üye
Adı
ismail
Arkadaşlar forumda yeniyim belki yanlış yere konu açmış olabilirim malum aracı d3 den d4 e çevirdik ufak tefek eksikler kaldı son günlerde aracı sabah çalıştırırken rölanti çok düzensiz motor ısınınca normale dönüyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi? tşk

@ismail19103
merhaba
araç ilk çalıştırmada eski bedford lar gibi düzensizlik var ve gaza basınca veya ısınınca kesiyorsa
full depoya würt at.
eğerki düzelmezse gaz kelebeğin değişmesi gerekli.

@ali0635
yakıttan da yapabiliyor.

@ali0635
garantiyi uzatma süresi geçmediyse uzatmakta yarar var o zaman.

@ismail19103
Full depoya würth dizel katkısı at depo yarıya geldiğinde kesmesi gerekiyor. E5 ve e6 ların genel sıkıntısı. Yakıttaki kükürt oranı yüksek olduğundan dolayı yapıyor.

@ismail19103
Normalde 5binde bir atmak iyidir.
ama sorun düzelmesi için 2 depoda 1 atman yeterli olacaktır

@ismail19103
Yok sen bi full depoda kullan depoyu bitirene kadar mazot alma sonra düzelirse 5 bin km sonra bidaha kullanırsınız.

aynı sıkıntı bendede var ama devir saati çok oynamıyor sadece ilk çalıştığında dalgalı çalışıyor sonra düzeliyor sabah ilk marş yaptığında duman varmı peki ?
ben bu sebepten baya para harcadım herhangi bir sonuç elde edemedim bende ilk çalıştığında çok az beyaz duman var

Bende de aynı sorun var ilk çalıştırmada motor soğukken sarsıntılı ve duman atma var.Egr komple değişti içinden patlaktı antifriz eksiltiyordu.Sarsıntı ve duman olayı bitmedi.İki kez çeyrek depoya würt attım olmadı,Delphi pompacıya götürdüm enjektörlere bakmak lazım dedi nekadar tutar dedim cevap veremedi baktırmadım böyle kullanıyorum.Buyuk bir olasılıkla enjektörlerin birinde problem vardır ileride bir problem yaratırmı bize bilmiyorum.

Son düzenleme:
@sinka251
Yüksek basınç sensörünü kontrol ettir.

@ismail19103
Würth kalıcı bir çözüm zaten normaldede multijetin sağlıklı çalışması için minimum 10 bin km de 1 full depoya würth at devam et.

Back