Soğuk havalarda ön karbüratör den duman çıkması

omerasln

Azimli Üye
Doblo
Adı
Ömer
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Araçla giderken soğuk havalarda ön karbüratör den dumanmı buharmı anlayamadım 2 3 defa denk geldim aracın sol lamba tarafından geliyor neden dir bi bilgisi olan varmı

Yani hortumlardan biri patlak salıyo Ömer yokmu usta çevrende

Pardon radyatörden yazacaktım

O durum bende de var ama radyatör değil
Büyük ihtimalle manifold tarafından egzoz gazı çıkıyor
Araç bi süre çalışıyor yolda giderken ışıklarda durunca ön taraftan sanki egzoz gazı gibi duman çıkıyor

O durum bende de var ama radyatör değil
Büyük ihtimalle manifold tarafından egzoz gazı çıkıyor
Araç bi süre çalışıyor yolda giderken ışıklarda durunca ön taraftan sanki egzoz gazı gibi duman çıkıyor
O ne dirki sorun olurmu ben arabalardan hiç anlamam

Aracınızda tıslama yada patlak egzoz gibi bir ses var mı? Su sisteminden olsa su kabına bakın eksilme var mı öyle bir duman olsa hararet durumu yüksek olur, yoksa egzoz manifoldundan kaçırma ihtimali yüksek kaputu açtığınızda egzoz gazı kokusu alıyor musunuz

Aracımda tıslama yok su kacagı yok kaputu actıgımda ön radyatörün pervanenin ordan yukarı çıkıyor egzoz kokusuda yok tam nokta olarakta görmedim cıktıgı noktayı

Yağ eksiltme şu eksiltme yok kontrol ediyorum
Sürekli gelen bi duman olsa diyecem şundan diye ama hareket halinde oluşuyor durunca bi kaç saniye bi duman atıp kesiyor
Enjektörleri söktürüp kontrol ettirdim PDF temizliği yapıldı sanırım orda yanlış yapılan birşey sonucu oluyor

Back