Yalova Antalya arası 1208 km uzun 187 km şehir içi 5kişi ve eşyalar ek olarakta kış lastiği 90 99 arası hızla gidip döndük sizce değer nasıl araç 1.3 ecojet
@Premio7724
Keşke full depo yapıp km yi sıfırlayıp yol sonunda bi full depo yapsanız kesin sonuç çıkardı ? Radarları eskiden millet selektör yapıp uyarırdı şimdi o olay artık kalmadı. Şehirlerarası yollarda radar sıkıntısı gerçekten sürüş zevkini köreltiyor ? Keşke hiç radar olmasa
@JetTurboDizel
kardeşim o gösterge problemi bizim araçlara has bir özellik 🙂 bizden sonraki kasalarda çok fazla bir yanılma olmuyor.yani doğru olarak baz alabilirsin
@Premio7724
yakıt anlattığın şartlara göre yüksek maksimum 5-5,5 lt arasında olması lazım.
@YASİNAÇIKYER
Yasin kardeşim fiorino 2010 da da ortalama tüketimi tutmuyor o yüzden söyledim. Son kasayı bilmiyorum tabi. Doblo D1 tam 1 litre eksik gösteriyor , fiorino da 1 litreye yakın fazla gösteriyor ?
[automerge]1545114782[/automerge]
@Premio7724
6.8 bence de fazla 100 ü geçmemişsin bence 5.5 - 6 arası olmalıydı
@murat karadaş
Murat bey şehiriçi 850 km çok güzel bir değer , çok iyi gitmiş bence şehiriçi ile şehir dışı arası yüz km de minumum 2litre oynar. Sizinki şehiriçi tam 7 litre yakmış. Uzun yolda bu 5 e doğru düşer bu da 1000 km yi devirir. Bence araç iyi gitmiş
@fthpl
Ortalama bu zamanlarda 1 lt ile 21 km gösteriyor. Pompada 5.8 çıkıyor , ben yakıt alacağım zaman kesin sonucu +1 ekleyip buluyorum ? Senin tüketim kaç bu zamanlarda ?