@fthpl
2004 orjinal değişen yok, 1 karış sağ ön kapıda sürtmeden dolayı boya, Güneş yanığı da yok yaz kış kapalı garajda, 240000 km de kaç TL eder sence ?
[automerge]1546415531[/automerge]
@doktoryusuf
Altına demir koruma yaptırdım içim rahat benim , taş toprak düşünsün halini ? Tavsiye ederim en azından kafanız rahat olur.
@fthpl
Sık dişini bir yıl daha ? Seviniyoruz lakin artış hızı böyle olursa yine bin TL ve üstünü bulur , aldığımızdan beri yaş ilerliyor vergi düşeceğine seviniyorsun bi Bakmışsın daha da artmış yada bir iki seneye eski fiyatını geçmiş...
@JetTurboDizel
iyi ki otomobil almışım yıllık 900 tl beni baya yorarmış 440 tl yıllık vergim bu bile çok geliyor, bu yaştaki bi arabaya birde her yıl 200 küsür muayne. bizim araçların sıkıntısı piyasası çok değişken
@JetTurboDizel
aynen 2 yılda bir muayne
[automerge]1546583641[/automerge]
@fthpl
tamda bahsettiğim olay piyasası çok oynak.
ama dediğin gibi bir sürü kriter var sadece 1,9 jtd olarak bakamayız. kısa bir anım ders niteliğinde; doblodan once scenic baktım bir tane 2003 scenic fiyatı piyasadan düşük alt kasa fiyatına veriyor. Adam değişen olmadığını söyledi km de düşük tabi hemen atladık gittik sanayiye kaportacı arabaya bakmadı bile abi nerden buldun bu hurdayı dedi, ne diyon abi dedim değişeni yok dedi adam bana dedim, doğru söylemiş dedi ve ekledi keşke değiştirseymiş. 😀 bunun gibi bir çok örnek var.
Evet bazen değişen olması olmamasından daha iyi zira altı macun kaynak vs bir çok işlemden geçen yerlerden pek hayır gelmiyor.
Eğer alan çok küçük değilse orj.parça ile değişimi macun vs çektirmeden daha iyidir.
Benim araçta mesela sol çamurluk sol kapı altı boyalı. Sürtmeden kaynaklı. Belli oluyor. Değişime gerek olmayan işlem.
//Ayrıca dediğiniz gibi bazen çok büyük hasarlarda bile ucuza kapamak için dayıolar macunu kötü işçiliği geçiyorlar. 3 gün sonra yagmurlarda ufacık kazada her yer patır patır dökülüyor.//