Siyah Renk Çok Leke Tutuyo

😀 abi sen tam koyusunu seçmiş oldun

walla öyle oldu kardeşim yaa burda yazılanlar aklıma hiç gelmemişti hep siyah bir araç istemiştim siyah duyuncada dayanamadım atladım napam 😀 😀

anlıyorum abi şahsen banada koyu kırmızı doblo var deseler bende atlarım ama gülü seven dikenine katlanır

siyah asil renktir bakımı zordur ama düzgün bakılırsa şahane bi görünümü vardır

katlancaz artık kardeşim kendimden iyi bakarım arabama walla diğer aracımda sıfırdı ama kıymetini bilmedim bunun kıymetini bilicem

gözüm gibi bakıcam arabama

Herkese Bilgilerinden Dolayı Teşekkür Ederim.

Ama Şöylede Bi Sıkıntım Var Benim Arabaya Bu zamana Kadar Adam Akıllı Bakılmadı Maalesef Hastalıktı Oydu Buydu Arabayı Alalı 1 Buçuk Seneyi Geçti Ben Yeni Yeni Bakıyorum Arabaya 1 Sene Rahat Bakımsız Kaldı Araba Yıkamada fırça mırça sürülmüş yani rengide araba güneşte kalmaktan çok olmasada hafiften solmuş.
geçen gün yıkamaya verdim araba gıcır gıcır oldu ama solukluk belli oldu.
bugünde benzinlikte yıkattım adam fırça vurmuş ben içerdeyken ama yinede bi karı olmadı fırçanın yine iz kaldı başa derst bu koyu renk ama adam gibi baştan bakılsaydı hiç bi kötü yanı olmıycaktı bundan eminim..

bikere siyah arabaya fırça vuruldu ise iş bitti her yeri çiziliyor güzel bi pasta cila yapılıp kılcal izleri yok etmek lazım

zaten bazı şerefsizler kasıtlı bir şekilde çizmişler arabayı. ama yapana denk gelmedim denk gelseydim Koltuğun Altında Keser Sapı Duruyor 🙂 🙂 🙂

ozaman pasta cila şart

pasta cilayı prof olanlara yaptırın yokda daha kötüde olabilir boyanızda haralenmeler meydana gelir ama

100 ile 250 arası atarlar

malzemeleri kendiniz alsanız 50 pastlar 30 lirada cila tutar tabi bu ürünler kaiiteli ürübnler

yetkili servisede yaptırabilirsin tuzlu olur ama ilk gün ki gibide teslim alırsın

sizin dobloda yay mı var sürüngen dobvblo olmuş fotolarda çokta mat durmuyor ama siyah çok güzel parlatılır

ewet gercekten te çok mat durmuyor resimlerde

bi pasta cila lazım arabaya öbür türlü giderinde sorun yok her harekete uyum sağlıyor ( yan, Sıfır ) 🙂

kardeşim dediğim gibi ilk günkü gibi olmasını istersen yetkili servise yaptır

250 ile 300 arası diye tahmin ediyorum sadece bir tahmin ama

Back