siyah premio BLACK 2.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8ugra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aracınız hayırlı olsun maşallah. bişeyi merka ettim tabi kendi seçiminiz saygı duyarım ama black serisinin kendini gösteren renkleri değilde siyah seçtiniz keşke açık tonlarda bir renk seçseydiniz aracınız dahada kendini belli ederdi diye umuyorum.

Araç içinin resimlerini de çekip ekleyebilirseniz güzel olur.

buyrun arkadaşlar bu da multimedya

ujxhr.jpg

ujxj1.jpg

ujxj2.jpg

ujxpp.jpg

yeni eklentilerle geleceğim 🙂

bu arada yüklediğim resimler bende tam boyut gözükmüyor resmin etrafında kaydırma çubukları var önceden böyle değildi sebebi ve çözümü nedir?

Maşallah Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah 🙂
.

Saolun cümlemize iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah 🙂

Bu arada camlara rüzgarlık arka camlara film cam altı krom çıta ve bagaj çıtası da takıldı yavaş yavaş şekle giriyor tabi ki bana göre başkasının zevkine uyarmı bilmem ama benim zevkime hitap ediyor 🙂

resimleri tam göremedşk tam ekran olmuyor

DEDİĞİM GİBİ FOTOĞRAFLAR ÇOK BÜYÜK.ne ile çektiniz onları.ayarlanabiliyorsa en düşük çözünürlükte çekin ya da programla küçültün.

denemek için boyut küçülttüm ama yine olmadı anca resmi yeni sekmede açınca ne olduğu anlaşılıyor bende forumdaki herkesin yükledi resimler yanında kaydırma çubukları ile gözüküyor önceden böyle değildi diğer yüklediğim resimlerde sizin yükledikleriniz de normal gözüküyordu çözemedim ..

daha iyi görünüyor en azından.önceden bu kadarda gözükmüyordu.

fiata da multimedya cihazlarını biz veriyoruz demişti kar elektronik doğruymuş, onların ürününü takmışlar.

evet biraz daha iyi gözüküyor resimler
bundan sonraki resimlerimi başlık kalabalık yapmaması için bu gün doblonuza ne değişiklik yaptınız başlığı altında paylaşacağım saygılar ..

Back