siyah bazende beyaz duman atıyor çekişte de düşme var

ncpfzlkz61

Daimi Üye
arkadaşlar aracım 18bin km de. 10binde bakıma girmiştim 10 ay oldu bakıma gideli ve 8bin km yol yaptım aracım son zamanlarda motor soğukken ilk marşta 3 4 saniyede çalışıyor,ilk çalıştığında 4 saniye felanda siyah bazende beyaz duman atıyor çekişte de düşme var.Bide aracım 8bin km yolun tamamını istanbul şehir içi yaptı hiç uzun yol yapmadı bununda etkisi vardır diye düşünüyorum.

aracımın garantisi devam ediyor dışarda yaptırsam bakımı sıkıntı olurmu.

serviste 20bin yıllık bakımı kaç tl ye yapılır sizce fren balatasıda değişcek galiba
10bin bakımını 550 tl ye yaptı gürses oto yetkili serviste

aracınız 1.6 sanırım. neden 10 bin kmde bakıma girdiniz.

partikül filitresini konteol ettirin gerçi km çok az ama bi baktırın soğukta duman atması normal ama kesinlike mtor soğuk iken gaza yüklenmeyin

partikül filitresini konteol ettirin gerçi km çok az ama bi baktırın soğukta duman atması normal ama kesinlike mtor soğuk iken gaza yüklenmeyin

yakın zamanda bakıma sokacam saten aracı bakımda dediğiniz filtreyi değiştirirler mi ?

yakın zamanda bakıma sokacam saten aracı bakımda dediğiniz filtreyi değiştirirler mi ?

otobanda biraz soluğunu açsanız olur aslında ama yinede bir bakıtın.

10,000 bakımında çok para almışlar.aracınız garantiden çıkmasın.20,000 olunca serviste yaptırın bence bakımını.

Kesinlikle yetkili servis haricinde bir yere gitme. Eğer 10000 için gittiğin servisten memnun kalmadıysan, eş dost tavsiyesi ile başka bir yetkili servise git. Ayrıca servise gitmek için 20000'i bekleme, kafana takılan en küçük bir sorunda dahi git. Garanti süresini, sonuna kadar doya doya kullan. Kazasız belasız günler diliyorum.

Bizim doblonun senesi dolduğunda 15 bin kmdeydi.Götürdüm servise aracı aldılar kontrol ettiler ve şu anda aracın bakım yapılmasına gerek yok 20 bin olunca getirin dediler.Aradan 4 ay geçti 18 binde götürdüm 20bin bakımını yaptırdım 490 tl para ödedim.

otobanda biraz soluğunu açsanız olur aslında ama yinede bir bakıtın.

dediğiniz gibi yaptım araç epeydir otoban yüzü görmüyordu bayramda 100 km felan otobanda kullandım kendine geldi 😀

Bizim doblonun senesi dolduğunda 15 bin kmdeydi.Götürdüm servise aracı aldılar kontrol ettiler ve şu anda aracın bakım yapılmasına gerek yok 20 bin olunca getirin dediler.Aradan 4 ay geçti 18 binde götürdüm 20bin bakımını yaptırdım 490 tl para ödedim.

20bin bakımında fren balatası değişiyormu bana 10 bin bakımına girdiğimde 16binde gel balata değiştircez demişlerdi gitmedim hiç bi sorun yok şuan

16 binde fren balatalarının değişmesine gerek yok bence tabi kullanımda farklılıklar olabilir.Bakımda balatalarıde kontrol ettiler bitik olsaydı değiştireceklerdi ama gerek yokmuş

16 binde fren balatalarının değişmesine gerek yok bence tabi kullanımda farklılıklar olabilir.Bakımda balatalarıde kontrol ettiler bitik olsaydı değiştireceklerdi ama gerek yokmuş

bilmiyorm ki değiştir derseler serviste ne kadara patlar sizce balatalar

benim araç 33,000 olmakj üzere.balatalar yarıdan fazla.taş girmiş diski az birşey çizmiş.balatayı söküp zımparalayıverdiler.diskte biraz kullanınca düzelir dediler.başka bir aracın balatasını değiştiriyorlardı oda 1,6 doblo 150 tl demişti yanlış hatırlamıyorsam.

piyasada 70 tl civarı imiş.yani servis fiyatının iki katı neredeyse tabi ustalık hariç.

http://www.fiatparcacim.com/index.php?route=product/product&product_id=3395

benim araç 33,000 olmakj üzere.balatalar yarıdan fazla.taş girmiş diski az birşey çizmiş.balatayı söküp zımparalayıverdiler.diskte biraz kullanınca düzelir dediler.başka bir aracın balatasını değiştiriyorlardı oda 1,6 doblo 150 tl demişti yanlış hatırlamıyorsam.

150 tl yetkili servis fiyatımı dışarının fiyatımı

serviste ön blata değişim ücreti 180tl

Back