Sitedeki teknik sorunlar ve çözümler

abi bu hatayı nerde aldın tam pc mi telefon mu

@kardelenkurt
Bir ust mesajdaki alintiyi ben yapmadim Murat.. Bizim ufaklik kurcaladi ellam telefonu..😀

@mali_55
oda iyi 😀

Ohbe açıldı teşekkürler team Doblo

DUYURU:

Forum sitemize Facebook ile üye kaydı ve üye girişi konusunda yaşanan teknik sorun çözülmüştür. Sorun yaşayan arkadalarımızın konu hakkında kontrol edip sonuç hakkında yorumlarını bekliyoruz.

TEAM DOBLO YÖNETİMİ

Screenshot_2016-03-03-01-47-22.png

iOS hata var foto yüklerken atıyor sistem geri alamıyorum profil düzenleme olmuyor

Siteye profil resmi yukleyemiyorum uygulamadan da sitedende başka yaşayan var mi acaba

aldığınız hata nedir?

Merhaba Team Doblo Ailesi,

Malum yeni bir forum sistemine geçtik. Bu sistem ile birlikte bazı sorunlar yaşamış olabiliriz. Ya da yeni sitemize eklenmesini istediğiniz önerilerinizi öğrenmek istiyoruz. Yaşadığınız sorunları, eksik olan tarafları burada başka yorum yapmadan söylenirse ben ilk mesajda listeye alacağım karşısına çözüldü-çözülmedi diye not düşeceğim.

İlginiz için teşekkürler ediyorum...
Atılan konular silinebiliyormu acaba

Merhaba Team Doblo Ailesi,

Malum yeni bir forum sistemine geçtik. Bu sistem ile birlikte bazı sorunlar yaşamış olabiliriz. Ya da yeni sitemize eklenmesini istediğiniz önerilerinizi öğrenmek istiyoruz. Yaşadığınız sorunları, eksik olan tarafları burada başka yorum yapmadan söylenirse ben ilk mesajda listeye alacağım karşısına çözüldü-çözülmedi diye not düşeceğim.

İlginiz için teşekkürler ediyorum...
Başkan bu formu nasıl silicem okadar kurcaladım ama sil yada kaldır diye bişeye raslamadım

Başkan bu formu nasıl silicem okadar kurcaladım ama sil yada kaldır diye bişeye raslamadım
tam olarak anlamadım ne formunu sileceksiniz?
konu açtı iseniz ya da mesaj sil seçeneği var silebilirsiniz
üyelik sonlandırma yapacaksınız bana bildirin lütfen
tarafınızdan açılmayan konular silinemez

sitemizde isteiğiniz öneri, sorun, talep ne varsa bu konu başlığı altından devam edebilrisiniz.

Arkadaşlar lütfen konuları açarken uygun konu kategorisinde açalım

Back