Sitedeki teknik sorunlar ve çözümler

@kardelenkurt

Evet Adaş öyleymiş 👍

ana logomuzu daha belirgin, yazısını da daha okunaklı hale getirdik...

Nasıl olmuş arkadaşlar...Gün geçtikçe sitemiz gelişiyor...
Ekran Alıntısı.JPG

Valla iyi olmuş özellikle de yeni konular sekmesi
Eline koluna saglik

@Fethi KORKUT
android de gelsin canavar gibi olacak
ana logoyuda canlandırdım

Gelsin gelsin birçok kişi iddiasına gore sitedeki aktifligini bu uygulamalarla artiracakmis. İnşallah dedikleri gibi olur.

@kardelenkurt

Murat kardeşim Ellerine sağlık Her geçen gün dahada iyi olaçak .

@kardelenkurt

Adaş telefondan sticker dosyalarımız bölümüne girdiğimiz de resimler tam gözükmüyor ve indirme seçeneği yok.Dün reklamcı da internet olmayınca indiremedik haliyle 🙁
şöyle görünüyor;
11102629_10205162365511243_8963625115276878763_n.jpg

Bir de sormak istediğim sticker dosyalarımız bölümün de 4 adet sticker var diğer stickerlara nerden ulaşabiliriz?

@MuRaT09
abi sticker resiminin sağ tarafında dosyayı indir var. Onun üstüne sağ tık yapıp hedefi farklı kaydet diyerek flash belleğe dosyayı alarak reklamcı da çıkartabilirsiniz.

Diğer sticker dosyaları da eklenecek en kısa zamanda

Hımmm zaten tel.den olmayınca dediğin gibi indirip 1 tb. harici hdd içine attım resimleri.👍D1 için olan baskıları bulamadım eksik de bastırmak istemedim bi sorayım dedim.Umarım en kısa zaman da yüklenir.D1 için olan özellikle :asik: sağolasın yardımın için 😉

@kardelenkurt

Adaş Dün özel mesaj gönderdim ama gelmedi sanırım sana?

@MuRaT09
cevap verilmiştir.

Konuya Resim yüklemenin en kolay yolu nedir abiler ( mobilden)

@vetmuhammet

Gelişmiş cevap sekmesine tıklarsanız orada dosya yükleme seçeneğinden resim yükleyebilirsiniz.

Galeriye yükleyecekseniz eğer mobilde sol taraf üstte menü işareti var alt alta 3 çizgiden oluşan. Ona tıklayarak galeri seçeneğinden sitemize resim yükleyebilrisiniz.

Sitemiz her geçen gün gelişiyor.

Profil bilgilerimize meslek bölümü eklenmişti üm üyelerimizin güncelleme yapmasını rica ediyoruz.

Ayrıca konuşma uygulaması chat sistemine dönüştü. Yazılan mesaj sayfa yenileme yapmadan anında ekranınızda güzüküyor.

Sitemizin daha iyi hizmet verebilmesi için bu konu altından;

İsteklerinizi,
Sorunlarınızı,
Şikayetlerinizi

çekinmeden bildirebilrisiniz.

@asaglam
Ahmet kardeş profilde 2 adet meslek alanı olmalı ikisini de doldurur musun?

@asaglam
halledecem aga onu da

Back