sis lambası

ibrahim_seber

Yeni Üye
selam arkadaşlar 2011 sefaline aldım servis çıkışlı olarak park sensoru ve ön sis takıldı fakat sisleri kullandıgım zaman arkalarda yanıyor bu sefer arkadaki sürücülere rahatsızlık veriyor bu işlemi orjinal buton kullanarak nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler..

sis lambaları butonunun ikisinede basıyosan bu problem olabilir soldaki buton ön sislerin sağdaki buton ise arka sislerin

berat tarafından yazılan metin:
sis lambaları butonunun ikisinede basıyosan bu problem olabilir soldaki buton ön sislerin sağdaki buton ise arka sislerin

Dediğin fabrika cıkıslı olanlarda değilmi. Servis park sensörü ve sis lambasını sonradan yaptıysa tek sis lambasına on ve arkayı bağlamıstır bundan oluyordur.

yok tek sis lambası düğmesi var zaten servis arkanın düğmesine bağlamış bende çiftli olandan dügmeden takılsa ayrı bir hat çeksek olmaz mı dedim olmaz dediler böyle bir uygulama yapan carmı acaba bende orjınl gibi olsun istiyorum teşekkürler

ibrahim_seber tarafından yazılan metin:
yok tek sis lambası düğmesi var zaten servis arkanın düğmesine bağlamış bende çiftli olandan dügmeden takılsa ayrı bir hat çeksek olmaz mı dedim olmaz dediler böyle bir uygulama yapan carmı acaba bende orjınl gibi olsun istiyorum teşekkürler

Tesisat çekili değil ise Tek düğme sigorta ve kablo tesisatını komple çekerek aktif edebilirsin biraz ugrastırabilir. 🙂 Ayrıca D3 kasa larda yani yeni kasalarda sis lambası olmayan modeller Sis lambası tesisatı komple çekilidir sadece düğme ve sigorta kutusunda yerine sigorta takarak aktif edebilirsiniz. Bilginize.

ibrahim_seber tarafından yazılan metin:
teşekkür ederim ilginize bir ugraşayım üzerinde birde avatarı resim yükleyedim ama

Rica ederim. Avatar yüklemek için Maks. dosya boyutu: 488.28kB / Maks. boyut: 175x150 piksel olması gerekmektedir. Bu değerlerde değilse haliyle yükleyemessin.

Back