sis farları hakkında bilgi

@tayfuntalip46
@tayfuntalip46

orta kismi sökmen gerekecek hemen direksiyonun sag alt kosesinde lokma kafa vida var kullugun uste gelen kisimdada iki tane sonra torpido kapaginin solt alt kosesinde var 2 tanede vites korugunun altinda köşelerde vida var onuda yanlardan tutup havaya cekersen vites korugu çıkar ordaki vidalarida sok orta kisim cikar dikkat etde hizli cekme kablolar zarar gormesin sonra arka sis dugmesinim arkasinda zaten belli olur sonradan baglanmis kablolar onlari ayir kes ordan artik arka tek oldu simdi yapacagin islem parklara sislerden kablo cekip araya role ve sigorta koyacaksin role baglanti semasi baska bi konu olarak sayfamizda mevcut kolay zaten akuye direk giriyosun roleyi kabloyla rolenin bir ucu sise bir ucu sase bir ucuda parklara

@legendgokcer1997
@legendgokcer1997
eyvallah kardeşim üşenmemişsin baya güzelce anlatmışsın havaların ısınmasıyla sis farıyla bir uğraşayım

@tayfuntalip46
Okadar uğraşmaya gerek yok arkaya giden kablolar.şoför kapisinin ordan geçiyor sökün eşiği gri kabloyubağlayın tamamdir

@aozgur

Ne demek kardesim yardimci olabilirsek mutlu oluruz

Aydınlatıcı konuşma olmuş.tebrikler team doblo

Benim sis farlarını açmak istiyorum gunduz farları yanıyor
Menüden gunduz farlarını açtığımda uyarı alıyorum gunduz farlarını kontrol edin diye
Sigorta atık zannediyordum
Bağlantıda mı bir terslik var yoksa sistemden kaynaklı bir arıza mı bu ?

Sis farı arasira tutukluk yapiyor ve akü bitmeye basladı test ettim kacak var sis farinin ampulunu nasil sokerim yada sis farinin sigortasi tam olarak hangisi bilen varmi?

32FBB406-AD58-4DF1-ACBC-A4D50A93265B.jpeg
2010 Model d2 kasa dobloya bunu takabilirmiyiz arka sislerle beraber yanıyor şuanda ne yapmam gerek

D3 kasa sis sigortasi ve role nerde oluyor bilen yeya şema olan varmi arkadaslar

Back