Sis farı

farukomer48

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar dün aracıma osram hyper white 5000k H1 sis lambası siparişi verdim bir kaç yorum kafamı karıştırdı kullanan varmı beyaz dengesi nasıldır bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

karşıdaki kişinin gözlerini almasın kardeş. bazıları normal havadada farla beraber kullanıyor ve çok göz alıyor. haliyle milletle akraba oluyor...

havada sis yok ise sis farlarını yakmak zaten kanunen yasak. Sis olmadığı zaman zaten halojen sis farları göz alıyor. bir de xenon taktığınız zaman sonuç ortada.

hayırlı olsun.kaç lira fiyatı.

hakketten dikkat edelim gereksiz kullanımlardan kaçınalım çok tehlikeli oluyor yollarda

d1 inki rahatsız edermi ki

Acıkcasi sis yakıp gitmeyi bende sevmiyorum belki komik gelicek ama arabamın sislerini yakıp fotoğraflarını çekmek için taktırmak istiyorum daha çok 🙂 daha tatlı duruyo öyle 🙂)

abi sisleri ayrı bağlasın parklarla beraber yanmasın çok güzel oluyor o zaman bende öyle yaptırdım

abi sisleri ayrı bağlasın parklarla beraber yanmasın çok güzel oluyor o zaman bende öyle yaptırdım
bende ayrı bağlatmayı düşünüyorum kardeş.. birde yan sinyalleri parklara bağlatmak var aklımda 🙂

ayn güzel olur ben sinyalleri parklara bağlamayı öğrendim ama zamanım yok

evet güzel fikir iyi olur bencede

Back