SİS FARI TUŞU

hasooo22

Azimli Üye
Adı
hasan
Modeli
Renk
füme
öncelikle selamum aleyküm arkadaşlar.ben d2 kasa dobloma sis farı taktırdım fakat konsolda ön sis far tuşu olmadıgından arka sis farlarını tuşuna bağlandı.ön sisleri yakmam için kıs farları ardındanda arka sis farlarını açmam gerekiyo buda epey zahmetli ve istemedigim bişey. ayrı bir tuş sistemide yaptımak istemiyorum orjinal bişey istiyorum.ön sis far tuşunu nasıl elde edebilirim,fiyatı nedir merak ediyorum.elinde olan varsa veya bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ön sis farı tuşunu alsan bile orijinal gibi tutmuyo başka bir yere sadece ön sis farı açmak içi tus yapılabilir.

Arkadaşım iyi akşamlar illa tuş yapmak istiyorsan elektronik malzeme satan yerlerde dokunmatik tuş al çokta gözükmeyen biryere uygula ama aldıgın yere neiçin kullanacagını söyle ona göre versin üzerinden akım geçecegi için saglam bişey olsun

bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşlar dediklerinizi dikkate alıcağım sticker larda geldi zaten bi ufaktan yapalım 😀

@hasooo22
direksiyonun altına veya direksiyonun sol tarafındaki küçük gözün içine yaptırabilirsin yeni bir tuş . arkadaşım albea da öyle yaptı görünmüyor hiç ulaşılması da zor değil normal tuş gibi açıyorsun . bi düşün derim 🙂

Ben on tanpona ayrı bir ışıklandırma yaptım ve direksiyonun altında bi delik var oraya 2 kademeli anahtar koydum polis gördüğümde dizimle kapatıp açabiliyorum çok pratik ve hızlı oldu ve görüntü konusunda hiç belli olmuyor 😀

Benim dobloda sis tuşu altta bi yerde çek çekli bir anahtarı var.. Park ve kısalardan bağımsız yanıyor.

Geçmesi lazım. Başına gelen arkadaş varsa daha net bilgi sahibi olabiliriz.

@ToeXicT
@berat
@Alp.Onurr75
@Yeste16
🙂

@Yeste16

Evet muayeneden geçiyor benimkide ayrı düğmeli geçti 4 seneden beri.

ön sis tuşlu buton grubu takıp beyinden aktif edilip tesisat orjinali gibi bağlanınca çalışıyor

ön sis tuşlu buton grubu takıp beyinden aktif edilip tesisat orjinali gibi bağlanınca çalışıyor
Bu aktifleştirme işlemini nerede yaptırabiliriz

Premio da ön sis tuşu ve arka sis ayrı komple tuş takımı değiştire bilirsen olur bence

Back