A ahmettoyy Yeni Üye Kayıt 21 Nisan 2012 Mesaj 1 21 Nisan 2012 #1 ıyı gunler sıs farı takmak ıstıyorum montajı zor mu ?
S SamiSnmzlr Aktif Üye Kayıt 24 Kasım 2011 Mesaj 75 21 Nisan 2012 #2 Zaten bildiğim kadarıyla kapalıda olsa sis farı bölmesi var tampon altında orayı kestirirsen kolay olabilir hiç denemedim tahminimce söylüyorum çok zor bişe olmasa gerek
Zaten bildiğim kadarıyla kapalıda olsa sis farı bölmesi var tampon altında orayı kestirirsen kolay olabilir hiç denemedim tahminimce söylüyorum çok zor bişe olmasa gerek
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 35 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 21 Nisan 2012 #3 elinden iş gelen ve bilgisi olan için kolaydır baki abi elektirik ,iişlerinden anlıyor size yardımcı olacaktır
elinden iş gelen ve bilgisi olan için kolaydır baki abi elektirik ,iişlerinden anlıyor size yardımcı olacaktır
mus55 İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Doblo Kayıt 2 Şubat 2011 Mesaj 2.466 Yaş 56 Adı MUSTAFA Kan Grubu 0 + Şehir Samsun Meslek Mobilya Aracınız Doblo Modeli Premio Plus Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2015 Renk Koyu gri 21 Nisan 2012 #4 elinden iş gelen ve bilgisi olan için kolaydır baki abi elektirik ,iişlerinden anlıyor size yardımcı olacaktır Hepsini görüntüle... aynen*tup**tup*
elinden iş gelen ve bilgisi olan için kolaydır baki abi elektirik ,iişlerinden anlıyor size yardımcı olacaktır Hepsini görüntüle... aynen*tup**tup*
P poyraz otomotiv Azimli Üye Kayıt 11 Eylül 2011 Mesaj 31 21 Nisan 2012 #5 sissiz tamponya sis ayağı olmaz tamponu söktürüp ona sis far ayağı uydurmanız gerekir..