sis farı hakkında acil

mostin

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar havalar malum hafta sonu istanbula gideceğim arabama sis farı almayı düşünüyorum sadece spotlar olsa yeter takılacağı yerler hazır acaba ankara mamak-altındağ civarınlarında bulabilirmiyim baki abi duy sesimi 😀

Gökçehan kardeşim evvela ismin çok sevdiğim ve elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğim bir kardeşimin ismi rahmet istedi akşam akşam bahtın benzemesin kardeşim. Neyse ankarada inan sana yardımcı olcak firma tanımıyorum. Ama ankaralı kardeşlerimiz hemen senin yardımına koşacaktır emin olabilirsin

Valla güzel isim Gökçehan...İsmiyle uzun yaşasın Han'ımız....🙂

Gökçehan kardeşim mamak'ta bulamazsın söyleyim. Şaşmaz'a veya oto ünlüye gidersen kesin bulursun... Mamak'ta aksesuarcılara bende sormuştum hiçbirisinde yoktu. En son carub marka buldum oda çorumdan bir arkadaş kargoladı 40 liraya maloldu ama orjinali gibi oldu diyemem.... İş görüyor işte 🙂

Allah rahmet eylesin baki abi mekanı cennet olsun.ismimi herşeyden kıymetlim canım babannem koymuş nur içinde yatsın. ayrıca baki abi geri görüş kamerası hakkındaki yardımların için teşekkürü borç bilirim.konumuza dönecek olursak sabahleyin oto ünlüye gideceğim oparın filan varsa süper olur.alper abi şimdi sorum sana bildiğin iyi bir oto elektirikçi varmı çünkü röle filan uğraşacak pek vaktim yok elemanı göndereceğim (teşekkürler serdar abi)

Saimekadın'da mamak caddesi üzerinde Sem oto tuning var. Bitişiğinde oto elektrikçisi var yıllardır oradalar ve işçilikleri alarm taktırmıştım önceden memnun kalmıştım. Yalnız şöyle birşey var ben kendi sislerimi kendim taktım. Oto elektrikçisine yaptırmadım yani. Bence söylediğim elektrikçi on numara halleder işini bi sormanda fayda var. Birde tuzluçayır lisesinin hemen üstündeki yolda bir elektrikçi var onlarda yapabilirler. Ama dediğim gibi ben sisleri onlara yaptırmadım sadece başka elektrik işlerimi yaptırmıştım ve memnun kaldım.

Ya Arkadaslar Ben Sis farlarını 1-2 ay önce Taktırdımda 2 Sininde Camları Catladı Nedendir Acaba Beni Aydınlatırmısınz ?? 🙂

Allah rahmet eylesin baki abi mekanı cennet olsun.ismimi herşeyden kıymetlim canım babannem koymuş nur içinde yatsın. ayrıca baki abi geri görüş kamerası hakkındaki yardımların için teşekkürü borç bilirim.konumuza dönecek olursak sabahleyin oto ünlüye gideceğim oparın filan varsa süper olur.alper abi şimdi sorum sana bildiğin iyi bir oto elektirikçi varmı çünkü röle filan uğraşacak pek vaktim yok elemanı göndereceğim (teşekkürler serdar abi)

Gökçehan ben teşekkür ederim kardeşim ne demek

Ya Arkadaslar Ben Sis farlarını 1-2 ay önce Taktırdımda 2 Sininde Camları Catladı Nedendir Acaba Beni Aydınlatırmısınz ?? 🙂

yan sanayi taktı iseniz normaldir yan sanayi ürünlerin camları çok ince

Ben mako marka taktırmıştım tavsiye ederim...

Back