Sinyal Kolu Atmama ve Direksiyon ses açma kapama

aakdeniz

Yeni Üye
Doblo
Adı
Akın
Kan Grubu
A RH -
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Arkadaşlar Merhaba
2010 Doblo premio ile katıldım aranıza.

Aracımda Sinyal Kolu Atmama (sol arıyor sağ atmıyor) ve Direksiyon ses açma kapama çalışmama sorunu var. Bunların çözümü için ne önerirsiniz?

Ses açma kapama tuşlarını söküp içini temizleyin çalışacaktır. Sinyal kolu için bir fikrim yok

@Ekrem abimiz bu işin piridir. size yardımcı olacaktır

@Ekrem Bey,
Nasıl yardımcı olabilirsiniz bu sorunlar ile ilgili?

sinyal ünitesi üst kapağı içinde sinyal toplama tırnağı var sanırım o kırık. onun değişimi gerekiyor piyasada pek yaptıracağınız birşey değil izmire giderseniz tanıdık yapacaklar var. direksiyon tuşları için ise söküp temizlenince düzelir

İzmir’e yolumuz düşüyor kimi önerirsiniz orda?

Nerede yaşıyorsunuz

Ses açma kapama tuşlarını söküp içini temizleyin çalışacaktır. Sinyal kolu için bir fikrim yok
Nasıl sökülüyor acaba anlatma şansınız varmı siz söküp yaptınızmı benim de bir tanesi çalışmıyor

Trabzon da bu işi hakkı ile yapan iyi bir yer vardı yardımcı olurdum burda olsaydın hayırlı geceler kardeşim

Nasıl sökülüyor acaba anlatma şansınız varmı siz söküp yaptınızmı benim de bir tanesi çalışmıyor
Yanlardan ince tornavida ile yavaş şekilde kastirarak yukarı doğru çektirin. Çıktıktan sonra plastik kapağın yan tırnaklarını açın tuş takımı ve kartı silerek temizleyin.

Dosyalar

• IMG-20200307-WA0013.jpg
    IMG-20200307-WA0013.jpg
    235,6 KB · Okunma: 47
  • IMG-20200511-WA0005.jpg
    IMG-20200511-WA0005.jpg
    180,2 KB · Okunma: 59
benimde sağ sinyal atmıyordu yaptım reis bugün fotoğraflarını çekseydim keşke tarif ederdim .. ama az bucuk tarif edeyim direksiyon simidinin hemen altında kahverengi yuvarlak bir parça var iki kablolu o parça benimki işlevini kaybetmişti parçaya baskı uygulayınca sinyal atıyordu bende direksiyon simidinin arkasına bir parça plastik ayarlayıp yapıştırdım böylelikle o kahverengi parçaya baskı uyguladı ve sinyal atmaya başladı bilginize ..

Back