Silincerli Egzoz

abi emin ol önceki egzoz daha cok yakıt arttırıyodu hatta senın ıcın sımdı egzozun resmını cekıcem atıcam buraya
4c43x.jpg

goruldugu gıbı egzoz cıkıs delıgının yarısı kapalı o çığlık sesını duyucaz dıye arabanın en onemlı yerlerınden bırı olan cıgerlerı egzozu kapatmışız sımdıkı egzozda dırek boru gelıyo egzozun susturucusuna kadar
hem o sesı alıcaz dıye kopek gıbı basıyoduk gaza devırın 3binden asagı dustugunu hatırlamıyorum boyna kufur edıyodu mıllet kavga etmekten bıkmıstım 😀 sımdı ıse 1. ve 2. vitesin yuksek devırlerınde motor sesı egzoz sesının onune gectıgı ıcın ve yuksek devırlerde otmedıgı ıcın gaza bıle basmıyorum dırek 3. vıtesteyım 😀 bitek rampa yukarı 3.viteste 100 110 yapıstırıyorum o kadar 😀 😀 yalnız 3 vıtes ve sonrası gaza bastıktan sonra abart sesı cıkartınca mıllet cok fena bakıyo 😀 doblodan bu ses herkesı sasırtıyo 😀

Güzel olmuş. Abartıda uzun yolda cok baş ağrıtıyor. Benim araçta Ruzgar cıglık fışırtı artık ne diyorsanız eksozdan var gaza abanmadıkca ses alamassınız.
rsm_3968610465.jpg
Rölantide çalıştırın yüklenin gaza ses alamazsın ses çıkmaz sadece seyir halindeyken yüklenin 2.250 lerde ses çıkarıyor. Uzun yoldada dip gaz gittiğinizde ses çıkıyor 110 la gidin tık ses yok olsa zaten ben duramam üstüne üstelik Aracım Cargo arka ses olgu gibi araç içinde. Araç sollarken iyi oluyor baktırıyor abi 😛 Sırf onun için taktırdım diyebilirim. Bunlar zevk meselesi ama araça Blow Off olmadıkca yapılmadıkca gereksiz adı üstünde abartı sadece 🙂

hıç anlamıyorum.....egzost bağırsa ne olur bağırmasa. ne olur......kafa ütülemekten öte bir işe yaramaz....

özellikle dizelde hiç iyi bi ses çıkmıyor

verse ne farkedecek ki ...oğuz.....yukarıda yazdım işte.....

öyle abi bende kesinlikle taktırmam

yani...aklın yolu bir...*tup*

la arabadan tık ses çıkmayacak...benim eski hondaya arada farkedemez çalışırken marşa basardım..o kadar yani....

ooooooo burada bir şahınler var kardeşim dısardan duysan sanırsın ferrari geçiyor...seste ses olsa......ulan deve içinde nasil duruyorsun o seste anlamam hiç....

onlar efsane dedeeeeeeeeeeee😀😀😀😀😀

lan sıçayım öyle efsaneye..

ahhahaah la ortada sıcma kıcın başın görünür😀😀😀😀

onlarda zaten sadece ses var ama görüntü yok*hehe*

başımız kel kıçımızdanda korkumuz yok rahat ol.....

Gemlikli Abim Yarın Bende Taktırıyorum MAdem Güzel ses Adın
Egzost Yine Silencırlı Vardı Bende Monzanın Onu Taktırcam 🙂

hıç anlamıyorum.....egzost bağırsa ne olur bağırmasa. ne olur......kafa ütülemekten öte bir işe yaramaz....

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya öyle olsa gerek 🙂

taktırın bea ceza yıyene kadar devam bız yedık benzınlı fıestada carsıyı karıstırıyoruz 😀 ben herkese tavsıye ederım

Back