Silincerli Egzoz

GemLikLi

Daimi Üye
öncelikle selamın aleykum kardeslerım abılerım bende ruzgar ve cıglık sesı karısık veren bı egzoz ucu vardı egzoz ucuna parca kaynatıktı delıgı bıraz ufaltıyodu ses mukemmeldı ama arabayı sıkıyo gıbı gelıyodu ne bıleyım yurumuyo gıbı hıssedıyodum oyle boyle derken sılıncerlı egzoz takmaya karar verdım ötmez randıman vermez dedıler ötmesın dedım ya arabayı rahatlatsın yeter bıkmıstım harbıden benım yakıtım cok yuksek bıde egzozu otturcez artıstlık olsun dıye basıyoduk mazot bıtıyodu silincerli egzozum geldı gıttım taktırmaya bızım abıye takmam ben kesmem onu orjınal egzoza kıyamam dedı kelepceden soktuk susturucuyu komple boru uzattık bunu bagladık ötmez dıyenlere bır kapak oldu anlatılmaz yasanır 😀 benzınlı kadar öküz gıbı bagırmıyo ama duyanların baya bı dıkkatını cekıyo otmez dıyen abıler fılan bı goruyo kafalarını cevırıp bakıyolar dusuk devırlerde on numara kalkısda ottugu ıcın bende basmıyorum bugun 3 saat fılan gezdım yakıta bakmadm ama araba bana psikolojıkman oyle gelıyo sandım arkadas dedı harbıden rahatladı yuruyo dedı oylede sankı gaza koydugum gıbı ayagımı 120 .130 gıdıyo cok memnun kaldım ses on numara bı kacda foto atıym once eskı egzozu sokerken sonrada yenı sılıncerlıyı atıyım 😀
herkeze tavsıye ederım egzoz 100 lıra montaja para vermedım benım patron taktı 😀
4355h.jpg

4357f.jpg

43585.jpg

43595.jpg

4388z.jpg

bıtanede önden 😀
435kp.jpg

hayırlı olsun gemlikli....

hayırlı olsun kardeşim.

eywallah can darısı basına 😀 oynamaya devam edıyoz
inşallah *pray* gemlikli tek eksiğin spoyler ve jant kaldı bence

hayırlı olsun

benzinlideki gibi tok bi ses alamıyosun sadece yoksa sesin kralını alıyosun o dizel sesini egzozdan duyuyosun😀 hayırlı olsun kardeşim iyi bağırtmalar😀

ötünce ne oluyor 🙂)

anlatılmaz yaşanır 😉

tesekkur ederım arkadaslar 😀

can lınea jantı dusunuyorum bıraz maddıyata bakıyo jant ısı spoilerde denk gelmıyo yoksa bende ıstıyorum bı kac hafta sonrakı projem on numara 😀

lineanıun 1,6 inç kollu jantlarından mı emotionlarda var çok güzel bi jant

güzel olmuş abi o far kaşları on numara oluyo bende takıcaktım ama bi baktım polisler çeviriyor bu arada o egzozla muayneden geçebilecekmisin yosa eskiyimi takıcaksın muayneye gidince

gecerım heralde ya pek sıkıntı olmaz sılıncerı var zaten olmadı söker takarız eskısını gecer gecmez bunu gerı takarım egzozcu patron zaten 😀 aynen kardeş emotion cok kollu jantlardan ıstıyorum ama o iş yatar gibi geliyo

inşallah yakıtını arttırmaz kardeşim...

Back