silecek tavsiyesi

selimhan26

Daimi Üye
Adı
mehmet uyar
Modeli
Renk
crono grisi
geçen sene yazın 25 liraya muz silecek aldım ama kötü çıktı .çok ses çıkarıyor 1 sene bile dayanmadı . orjinal silecek ne kadar veya bosch un sileceğini tavsiye eder misiniz?

bosch'un sileceğini tavsiye ederim.ama muz sileceğin kalitelisi şimdi markası aklımda yok süper temizliyor.ben arabayı aldığımda bir aksesuarcı bana adisini takmıştı o kadarda iyisi olsun dediğim halde.benimkide ses yapmıştı.ama aklımda olsaydı o aldığım muz silecek süperdi.

hepsi burada dan 3liraya çin malı silecekler var. bi tane aldım orjinal muz sileceğe olur ümidiyle ama soketi eski silecek tipleri içindi. bi tanıdığımın mercedes 200e sine taktık. ötme felan yok. gayetde güzel siliyor.paket içinde lastiğe zarar gelmesin diye sarı korumalığına kadar var. tavsiye ederim.

6,60 lira silecek 4,5 lirada kargo. 12 liraya takımı haleddersin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/newstar-muz-tip-silecek-universal-yeni-nesil-banana-tip-60-cm-20059/productDetails.aspx?productId=otev20059&categoryId=20024744&SKU=OTEV20059

biz d1 doblomuza servisten bosh muz sileceği 40 liraya almıştık 3 yıl önce

kaliteliymiş demekki

la benim silecekler aşşağıya vurdukça pat pat ses yapıyo...yeni almıştım ama canımı sıkmaya başladılar

muz sileceği ya oğuz gibi kalitelisini alcan yada 6 ayda bi değiştircen çabuk iz yapmaya başlıyo çünkü🙂

la benim silecekler aşşağıya vurdukça pat pat ses yapıyo...yeni almıştım ama canımı sıkmaya başladılar

silecekleriniz ses yapıyor veya iyi silmiiyorsa silecekleriniz içe ve dışa doğru bükün fazla bükmeyin ama yamllmasın tatlı bir şekilde bükün düzelir seside kesilir

silecekleriniz ses yapıyor veya iyi silmiiyorsa silecekleriniz içe ve dışa doğru bükün fazla bükmeyin ama yamllmasın tatlı bir şekilde bükün düzelir seside kesilir

diyosun.......*lol*

abi aksesuarcılardan bu ucuzmuş deyip almayın lanet olsun
bir yıkamada kapakları çıkıyo ucundaki yoldaykende düşüyor bu ikinci değiştirişim bu sefer en pahalısınıdan taktırdım
ayrıca ötme falan da yok ya

diyosun.......*lol*

evet abi ben öyle yapmıştım kesildi

ama kırılırsa karışmam😀

oğuz garantiyide vermiyosun kırılırsa karışmam ya sıkıntı silecek kollarındaysa😀 kollar gevşemiştir alttaki plastiğe vuruyodur pat pat🙂

oğuz garantiyide vermiyosun kırılırsa karışmam ya sıkıntı silecek kollarındaysa😀 kollar gevşemiştir alttaki plastiğe vuruyodur pat pat🙂

ona karışmam kırılırsa yeni alırsınız😀

hmmm<<denedim olmadı

abi ozaman sana bi tavsiyem daha var silecekleri şu torpido parlatıcısı var ya onla bi sil olmazise değiştir 😀

Back