silecek suyunu nerden koyacam

ilk önce kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız daha sonra sorunuz hemen cevvaplanır

Konu tarafımdan taşınmıştır..

slm millet,tekrar hatırlatmak isterimki ben doblo sahibi olalı 1 ay olmadı dolayısıyla önceden neleri yapıldı bakım olarak haberim yok.Ve ben 15 gün sonra uzun yola gideceğim yaklaşık toplam 2000 km (gidiş-dönüş)gibi aracımın bana sürpriz yapmaması için nelerine baktırayım,benim düşüncem
1: yağ
2:yağ filtresi
3:hava filtresi
4:yakıt filtresi
5:antifiriz
6:ön takım
7:balans

ayrıca tamircime soracağım ama sizlerdende bilgi alayım dedim,Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

yazdığınız parçaları kontrol ettirin yağına suyuna bakın gerekli ise değiştirin başka bakacağınız bişey yok zaten şuanda kullanılen bi terslik var ise anlarsınız

slm millet,tekrar hatırlatmak isterimki ben doblo sahibi olalı 1 ay olmadı dolayısıyla önceden neleri yapıldı bakım olarak haberim yok.Ve ben 15 gün sonra uzun yola gideceğim yaklaşık toplam 2000 km (gidiş-dönüş)gibi aracımın bana sürpriz yapmaması için nelerine baktırayım,benim düşüncem

ayrıca tamircime soracağım ama sizlerdende bilgi alayım dedim,Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

sıralama yanlış,eksikler var.

1-FRENLER
2-öNTAKIM (DÜZEN AYARLARI DAHİL)
3: yağ
4:yağ filtresi
5:hava filtresi
6:yakıt filtresi
7:antifiriz (yaz sezonuna girdik,kış başında (ekim-kasım) radyatör suyunu tamamen değiştirin.)

Eğer gecede kullanacaksanız Far ayarı önemli. Lastiklerinizide kontrol edin. Hayırlı yolculuklar 🙂

sıralama yanlış,eksikler var.

1-FRENLER
2-öNTAKIM (DÜZEN AYARLARI DAHİL)
3: yağ
4:yağ filtresi
5:hava filtresi
6:yakıt filtresi
7:antifiriz (yaz sezonuna girdik,kış başında (ekim-kasım) radyatör suyunu tamamen değiştirin.)

Raptor haklısın frenleri ve far ayarını unutmuşum ,
ayrıca balans yaptırınca ön takımada bakmıyorlarmı, arabayı almadan önce cekh upa soktum ön düzen ve frenlerde çok iyi dedi rapor verdi.ayrıca antifirizi koydurmayayım mı öylemi diyorsun...
antifiriz motor kanallarını temizliyormuş,önceki arabada ustam antifirizi yaz kış eksik etmeyin demişti.

Back