Doblo Silecek kirli su

SuSKuN_78

Aktif Üye
Adı
erkan
Modeli
Renk
metalik sıyah
Selamün aleyküm arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum mâlum kış yollar çamurlu ve sulu camdaki çamurlu suyu silince sol tarafa cama geliyor ve görüş kayboluyoor camlarda rüzgarlık var fakat etki etmiyor acaba bu sorun sadece bende mi yada siz Nasıl çözüm buluyorsunuz yardımlarınız için teşekkürler

aynı sorun yıllardır bendede var bitürlü çözüm bulamadım

Bendede aynı sıkıntı var çözemedim bi türlü.bir de uzun yolda yağışlı havada sol taraf kapanıyo resmen

Ayni sorun sanırım herkese var.
Ben wurth atmistim silecek suyuna o islaklik kuruyunca camı beyaz bıraktı daha kötü oldu.

Nano yağmur kaydırıcılar çözüm olabilir. Silikon bazlılar kısa ömürlü oluyorlar tavsiye etmem. Arada birde alkolle temizlerseniz kaplamanın ömrüde uzar.

Ön cam kenarındaki lastik oluklu olsaymıs sorun olmazdı aslında. Ben yavaşlayarak yada kırmızı ışıkta falan durunca camları temizliyorum.

O Fiat'ın ŞYS özelliği. Dobló'nun gizli özelliğidir, camlar açıkken camı yıkarsanız Şoför Yıkama Sistemi ile sizi de ıslatarak uyumanızı engelliyor [emoji23]

Şaka bir yana sol taraftaki lastik 2 cm daha kalın olsa suyu direk kanala yönlendirecek zaten. Fiat'ın tasarım hatası.

D2 alın sorun ortadan kalksın 😀🙂🙂

@yncosman60
D1'in yeri ayrı hocam. ŞYS gibi başka hiçbir modelde olmayan özellikleri var [emoji1] yol yapıyor olsak 1.6 16V'ye benzin mi dayanır [emoji1]

@yncosman60
D2 can gerisi heyecan. 🙂 🙂 🙂

ARACINIZ KİRLİ SU FIRLATTIĞI İÇİN KİRLİ SU ATIYOR OLABİLİR BAŞKA SORUNUZ VARSA CEVAPLIYIM DOBLO SERVİSİNDE 2 YILDIR ÇALIŞIYORUM

@lolcusinan34
silecek suyunda problem yok🙂 camı silince silecekler suyu sol yan cama taşıyor

@lolcusinan34
forum kuralları gereği yazıları lütfen küçük yazalım

d3 ve d4 te kronik sorun inşallah d5 serisinde iyileştirilir

Arkadaşlar tam olarak çözümü bulamasamda kendi yöntemimi sölüyorum camı açıp kapatmak biraz yağmur gelsede içeri gelen yeri hemen siliyorum. 🙂

oda güzelmiş

@yunus0635
D4'te demi sorun devam ediyor [emoji23] desene başkan ŞYS standart olmuş [emoji1]

Çözüm aslında basit. Yandaki lastikler hafif kalın olsa ve yanında kanal olsa sorun çözülecek.

Back