silecek arızası

stresliporsuk

Azimli Üye
son bir haftadır sileceği çalıştırdığımda sol silecekten "gıcırt gıcırt" şeklinde bir ses geliyor. her çalıştırmada değil genelde geliyor ama gelmediği de oluyor. nedeni konusunda fikri olan arkadaş var mı acaba?

sileceği kontrol etseydin arasına toz v.s kaçmış olabilir bazen bizede öyle oluyo yağmurlu havalarda silecek çalışınca gıcırt gıcırt ses geliyo...

Sileceklerin ömrüde bitmiş olabilir 🙂

Zaten o kadar para eden bişi değil değiştir gitsin 🙂

ses yukarı doğru çıkarken bi gıcırtı sesindeyse, yağsız kalmış demir gibi ses geliyor ise

büyük ihtimal silecek kolunun içinde yay var. o yaydan geliyordur ses.

öneri silecekleri yukarı doğru dik, yayın sileceğe bağlı olduğu 2 noktaya yağ damlatıp dene. yaydan geliyordur ses.

bendede olmuştu

ToeXicT tarafından yazılan metin:
Sileceklerin ömrüde bitmiş olabilir 🙂

Zaten o kadar para eden bişi değil değiştir gitsin 🙂
aynen öyle internette 2.5 tl felan 😀 😀

stresliporsuk tarafından yazılan metin:
herkese teşekkür ederim yaylara bi bakim olmassa değişiym
en iyisi değişmek....

son bir haftadır sileceği çalıştırdığımda sol silecekten "gıcırt gıcırt" şeklinde bir ses geliyor. her çalıştırmada değil genelde geliyor ama gelmediği de oluyor. nedeni konusunda fikri olan arkadaş var mı acaba?

Bendede aynısı oldu çok yağmur yağınca sileceklerden ses gelmeye başladı ben yay etrafına ve altındaki silecegin takılı olduğu vidalara... Piyasada satılan pas sökücüler var onlardan sıktım bol bol bendeki sorun kalmadı...

muz silecek taktım. ön camın alt tarafına tık tık tık her silmede vuruyor. uzun yolda çekilmezs oluo..

sileceklerin önünde kum ve yaprak olmassa halen çok iyi temizliyor*yes*

muz silecekler hem sessiz hemde çok güzel siliyorar bizim dobloda şuan orjinalleri var 1 yıl 4 ay oldu trafiğe çıkalı halen çok güzel siliyor

arkadaşlar ben dün muz silecek aldım 2009 model combi 1.3 mjet... Silecekler orjinalinde biri 50cm diğeri 40cm ama bana ikisinide 50cm verdiler. silmede bir sorun yok sessiz ve güzel temizliyor ama orjinalinden farklı oldu bir sorun olmaz demi..

arkadaşlar ben dün muz silecek aldım 2009 model combi 1.3 mjet... Silecekler orjinalinde biri 50cm diğeri 40cm ama bana ikisinide 50cm verdiler. silmede bir sorun yok sessiz ve güzel temizliyor ama orjinalinden farklı oldu bir sorun olmaz demi..

silerken silecekler birbirlerine çarpmıyorlar ise bi sorun olmaz

silerken silecekler birbirlerine çarpmıyorlar ise bi sorun olmaz

yok yok denemedim birbirlerine çarpmıyor değmiyor tşk ederim.. bilgi için..

ozaman bi sorun olmaz

Back