SIFIR UCUZ ARAÇ

istanbula gidip aracı göstermek lazım abi. bi aracı göstermeye git. sonra gel düşün diğerini almaya git. bir gidişte halletmem lazım. aracın bütün parasını cebe koyup öyle gitmek lazım alıp gelesin. sonra eldekini rahat rahat satasın 🙂

imkanın varsa en güzeli o.

2013 te yok demiş galerici ama öyle bişey yok d2 de bu yeni yıldada üretilecek çokta iyi satıyor sağlam güçlü güvenilir doblo 😀

2013 te yok demiş galerici ama öyle bişey yok d2 de bu yeni yıldada üretilecek çokta iyi satıyor sağlam güçlü güvenilir doblo 😀

belki adam kendisi almıcaktır oğuz 🙂

arkadaşlar merhaba konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın 🙂 elimde 2010 model doblo active var. aracı satıp 1.3 doblo premio almayı düşünüyorum. internetten araştırırken bu ilanları gördüm .

(link)

(link)
Fiat in sitesine göre daha cazip geldi. Neticede satıcı galerici güvenilir olur mu. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

kardeş bende farkettim.ne olduğu konusunda kesin bir bilgi alamadım.ama bana güvenilir geldi.bilemiyorum.

bakalım yarın arayacam bir konusacam. bu arada geri görüş kamerası ve navigasyon için arada 3 bin lira fark var değer mi acaba. Konustuktan sonra sonucu yazarım

bu adam arabaları spot olarak alıyor satıyor ben birmotta iken araç alıyorlardı orada tanıdığım kadarı ile iyi bir insan arabaların sadece plakası çıkmış ama sıfır

ama almadan bu aylarda bayi ilede görüşün indirim olarak kampanya vardır

flo alıp satıyorlar.sıkıntı çıkmaz.navigasyona o kadar para verilmez.piyasada daha uygun bulup taktırabilirsiniz.

Sorun olmaz ben komşularından d3 1,3 safline aldım bayi ile aralarında nakitte 5000 tl fark vardı , plakaları çıkmış noterden satış veriliyor faturanızı kesiyorlar istediğiniz aracıda seçin diyorlar istoçta bu şekilde başka spotçularda var gidip gezin birgün.

sizde güle güle kullanın doblonuzu

burakların elinde 1.3 linea urban var.tamamen o arabaya takılmış durumdayım.

bugün aradım burakları 45.500 son fiyat dediler. araçlar sıfırmış ancak plakaları çıkarılmış noterden satış veriyorlar. garantileri de varmış bakalım benim dobloyu satarsam düşünüyorum almayı mantıklı geldi. hayırlısı artık

evet arkadaşlar doblom ile dört yıl süren kazasiz belasız arızasız beraberliğimiz bugün sona erdi. noter satışında gerçekten bir garip oldum 🙁 satıştan sonra fiat bayısı ile görüştüm doblo premio black 1.3 beyaz renk için peşin fiyat olarak 47000 tl fiyat aldım.fiyatın içinde ocak bandrolu plaka masrafları ve trafik sigortasınında olduğunu söyledi .görüştüğüm satış sorumlusu eski aracımın satışını yapmamış olsaydım 1000 lira daha takas indirimi alabilirdiniz dedi👎 bu fiyatlar üzerinde 300 400 lira kar yapabildiklerini söyledi. tabi bu pek inandırıcı gelmedi 🙂 bakalım bir kaç yerden de fiyat alıp hangısı uygunsa alacağız inşallah...

Bu 300 400 tl kar bazi satislarda gercekten dogru ben birmotta iken 100 tl ile araba satildigini biliyorum ama bu tabi bayiyi ilgilendiriyor ama tabi bazen ikinci elde 4 bintl kkarda edilebiliyor ama sifirda cok kar olmuyor

sizin icin hayirlisi olsun yenilenen dobloda geliyor isterseniz onada bir bakin ama tabi fiyat farki olacaktir birde yeni yilda arabalara zam gelecek

nerden bulunuyoz bu parayı yav ben daha d1 den d2 geçemedim 🙂

@ibrahimsinik

gardaş sana 1000 lira takas indirimi yapar ama arabanıda yok parasına sayar!

@34 ysf 57

gardaş sende benim dibi yap.düz aktarma gidiyorum ben.2-4-6

sende madem 1 le başladın 1-3-5 gidersin...

hacı iyice soruştur,BİR AKSAKLIK YOKSA arabayı buraklardan al.boşuna 2 bin lira verme.az para mı?

@34 ysf 57
fazla paradan değil abicim birden gaza geldik alırsak da kendimizi biraz sıkarak almış olacaz. ama d1 d2 d3 den ziyade en iyi araba kendi araban 🙂

Back