SIFIR UCUZ ARAÇ

Fethi KORKUT

Onursal Bursa Yöneticisi
Onursal Danışman Yönetici
Başka Araç
Adı
Fethi
Kan Grubu
0 -
Meslek
Serbest
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2013
Renk
Beyaz
abiler-arkadaşlar-kardeşler. herkese merhabalar.

geçen gün internette dolaşırken s.h.binden.com da bu ilanlarla karşılaştım. bunlar araçları filo alarak ucuza alıyormlarmış. buralarda araç alsak bi problem olur mu yarın öbür gün. adamlar bayide ne şartlar geçerliyse burda da onlar geçerli diyolar. kampanya olsun garanti olsun hepsi aynı. bunları görünce kaşıntı tuttu da beni. 🙂🙂 gidip sıfır bi lineayla takaslayayım dobloyu diyorum. ne dersiniz. bilgisi olanlar bişeyler yazarsa memnun olurum. veya buralarda tanıdığı olan var mı beni daha aydınlatacak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sifir-kilometre-3-yil-garantili-2013-te-yok-son-safeline-araclar-101531448/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ihsan-otomotiv-den-0-km.fiat-linea-active-plus-lar-euro-5-95hp-107813486/detay

fiat ın yeni reklamı var bu ay 20.000 tl 30 ay sıfır faiz ile..

ben, babam, eniştem ve bir arkadaşım bu kampanyadan yararlanıp yeni doblo almayı planlıyoruz.

fiat ın sitesinde en az 3 adet araç alımı filoya giriyor diyor. Hem filo indirimi, hem de bu kampanya olursa alabiliriz.

Yarın burada bulunana kartaş oto ile görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecekler?

yanlız filo alabilmen için araçların hepsinin aynı kişi yada kuruma ait olması lazım diye biliyorum ben. ama tabi yanlış da biliyo olabilirim. benim merak ettiğim konu bunlar fiat yetkili satıcısı değil. alıp da sonra problem yaşarsak sıkıntı olur.
bahsi geçen linea fiat.com.tr de kredili alım için 38.050 tl diyo.

ben, babam, eniştem ve bir arkadaşım bu kampanyadan yararlanıp yeni doblo almayı planlıyoruz.

fiat ın sitesinde en az 3 adet araç alımı filoya giriyor diyor. Hem filo indirimi, hem de bu kampanya olursa alabiliriz.

Murat, dikkat edin kredili alımlarda araç fiyatları 2000tl daha yüksek oluyor. bir de 570tl dosya masrafı var. yani 0 faizli krediye aslında 2570tl fark veriyorsunuz. o yüzden hesap yaparken aynı tutar ve vade için diğer bankaların taşıt kredilerini de kontrol edin.

yanlız filo alabilmen için araçların hepsinin aynı kişi yada kuruma ait olması lazım diye biliyorum ben. ama tabi yanlış da biliyo olabilirim. benim merak ettiğim konu bunlar fiat yetkili satıcısı değil. alıp da sonra problem yaşarsak sıkıntı olur.
bahsi geçen linea fiat.com.tr de kredili alım için 38.050 tl diyo.

sıkıntı olmaz.bizim arkadaşın tanıdığı geçen sene aldı.sen resmiyette ikinci sahibi gibi görüküyorsun garanti devam ediyor.

Murat, dikkat edin kredili alımlarda araç fiyatları 2000tl daha yüksek oluyor. bir de 570tl dosya masrafı var. yani 0 faizli krediye aslında 2570tl fark veriyorsunuz. o yüzden hesap yaparken aynı tutar ve vade için diğer bankaların taşıt kredilerini de kontrol edin.

ben bu açığı da filo indirim ile yapabilirim diye düşünmekteyim. bakalım yarın ne diyecekler

ben bu açığı da filo indirim ile yapabilirim diye düşünmekteyim. bakalım yarın ne diyecekler

hadi hayırlısı.bizde bekliyoruz bakalım ne diyecekler.

abiler benim soruma da cevap veri yaa :| *cry*

abiler benim soruma da cevap veri yaa :| *cry*

yukarıda verdimya fethi.tekrar vereyim sıkıntı olmaz bence hemen al imkanın varsa.

bencede al derim fethi

murat benide yaz bende takaslarım benım dobloyu 30 ay sıfır faızse
UNUTMAAA

benim tavsiyem hangi araca ve modeline karar verdiysen direkt modelini söyleyerek en az 3 veya 4 fiat bayisini ara ve bayileri birbirine çarpıştır ben bu yöntemle en az 1,5 veya 2 bin tl civarında fazladan indirim aldım bursada olmama rağmen en uygun fiyat ankara ali uğurlu otodan gelmişti ordan aldım. aracı bursa fabrikadan tıra binmeden kendim çıkarttım. bence yıl sonu olduğu için bayiler kota doldurmak için spottan daha iyi fiyat verebilirler. ama doblodan sonra linea biraz sıkabilir.. tabi bu benim görüşüm. şimdiden hakkında en hayırlısı olsun inşallah..

tamamdır abi bi öğrenelim bakalım ne nedir bi kampanya ayrıntısı nedir bakalım

yeni doblo easy de var diyo kampanya ama
oda çok boş....

Mehmet abi, Mustafa abi, Serdar16 rumuzlu Serdar abi teşekkürler. ve konuyla ilgili olmadığı halde msj yazan diğerleri. herkese teşekkrler.

ne demek fethim.ve o araçlar gerçekten uygun fiatın sitesine bakarak.adamlar senin araçla takas ederlerse bir sor bakalım.senin aracı kaça sayıyorlar.

istanbula gidip aracı göstermek lazım abi. bi aracı göstermeye git. sonra gel düşün diğerini almaya git. bir gidişte halletmem lazım. aracın bütün parasını cebe koyup öyle gitmek lazım alıp gelesin. sonra eldekini rahat rahat satasın 🙂

istanbula gidip aracı göstermek lazım abi. bi aracı göstermeye git. sonra gel düşün diğerini almaya git. bir gidişte halletmem lazım. aracın bütün parasını cebe koyup öyle gitmek lazım alıp gelesin. sonra eldekini rahat rahat satasın 🙂

haklısın. takasta öldüm parasına sayarlar. insafı olmaz bu galericilerin...🙂

merak etmiyor değilim benim dobloya galericiler ne fiyat verir takasta acaba..

Back